Tyger / Figurativa

Tyger med figurativa mönster

Figurativa

Med ett fint figurativt tygmönster kan man verkligen skapa spänning i ett hem. Att välja ett mönstrat figurativt tyg skapar genast mer djup och karaktär till ditt hem. Hos oss handlar du figurativa tyger på metervara till gardiner och möbler med snabb leverans och mängdrabatt online. Önskar du sömnad så erbjuder vi det i egen syateljé. Kontakta oss gärna för en offert.

Sortering:
Artiklar per sida:

 

Mönstrade tyger för möbler, gardiner eller kuddar

Mönstrade tyger går aldrig ur tiden. Skapa en intressant och modern inredning genom att använda dig av mönstrade figurativa tyger. Att klä om en gammal möbel, göra en sänggavel eller sy egna kuddar är idag väldigt populärt. Med ett fint figurativt tygmönster kan man verkligen skapa spänning i ett hem. Vilken känsla du än är ute efter så hjälper vi dig hitta rätt efter både stil och budget. Vare sig du ska sy gardiner eller klä om en möbel hittar du mängder av mönstrade tyger hos oss.

 

 

Sömnad i vår egen syateljé 

Vår syateljé syr upp gardiner, hissgardiner, dynor, kuddar, sängkappor, överkast och mycket mer.
Med lång erfarenhet och stor noggrannhet kan vi skapa det du behöver till ditt hem. Kontakta oss gärna för en offert.

 

 

Kontakta oss gärna om figurativa textilier

Det finns många figurativa tyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.
Letar du efter ett mönstrat tyg men inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig gärna.

 

 

Varumärken med figurativa tyger

Vi har ett fantastiskt utbud av mönstrade textilier för både privat och offentlig miljö. I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som AstridGP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, House of Hackney, Liberty, Manuel Canovas, Helene Blanche, Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Charles Burger, Josef Frank, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Villa Nova, William Morris med flera.

 

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla figurativa textilier, tapeter, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer! I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur många meter tyg du behöver så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan