Tapeter / Blommor & blad

Blommiga tapeter

Blommor & blad

Välj bland historiska blommönster, blommiga tapeter med retrokänsla eller klassiska tapeter med blommor och blad. Blommigt passar både till sommarhuset, barnrummet och hemmets andra rum. Hos oss hittar du ett av Sveriges största utbud av blommiga tapeter. Du handlar alltid tapeter med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt online.

Sortering:
Artiklar per sida:
Boråstapeter Chinoiserie Tapet
Tapet
329 kr
Boråstapeter Chinoiserie Tapet
Tapet
329 kr
Svenskt Tenn Aurora Tapet
Tapet
1 700 kr
William Morris & Co Pimpernel Tapet -20%
Sandberg Belinda Tapet
Tapet
292 kr
Sandberg Pine, Misty Blue Tapet
Tapet
1 152 kr
Boråstapeter Blomsterhav Tapet
Tapet
999 kr
Fornasetti Foglie e Civette Tapet
Tapet
5 395 kr
Boråstapeter Nocturne Tapet
Tapet
499 kr
Sandberg Vinnie Sage Green Tapet
Tapet
1 152 kr
Sandberg Olof Sage Green Tapet
Tapet
987 kr
Midbec Siv Tapet -30%
Tapet
629 kr
Siv
William Morris & Co Willow Bough Tapet -20%
Sandberg Pine Tapet
Tapet
1 152 kr
Boråstapeter Chinoiserie Tapet
Tapet
329 kr
Boråstapeter Botanica Tapet
Tapet
329 kr
Boråstapeter Chinoiserie Tapet
Tapet
329 kr
Boråstapeter Blomsterhav Tapet
Tapet
999 kr
Boråstapeter In the Oak Tapet
Tapet
999 kr
Svenskt Tenn Klöverblad Tapet
Tapet
1 700 kr
William Morris & Co Honeysuckle Tapet -20%
GP & J Baker Little Magnolia Tapet
Tapet
3 775 kr
Sandberg Faded Passion Tapet
Tapet
380 kr

 

Tapeter med blommor, blad, träd och palmer

Tapeter med blommor och blad är en klassiker i tapetvärlden. Ända sedan man började trycka tapeter har mönstren varit inspirerade av naturen, med blommor, blad, grenar och träd bland motiven. Idag finns det ett stort utbud av blommiga tapeter i olika stilar, allt från klassisk chinoiserie och gustaviansk stil till retro och mer moderna mönster. Oavsett om du är ute efter en romantisk tapet med rosor, en blommig retrotapet eller en färgglad tapet med en hel äng full av blommor så hittar du det hos oss. Blommiga tapeter kommer i alla olika färgställningar. Det finns varianter för dig som vill ha en enkel och mer klassisk tapet och till dig som vill att tapeten ska ge ett storslaget och livfullt intryck till rummet. Även tapeter med träd och blad är otroligt populära. Vi har tapeter med enkla trädmönster och tapeter som illustrerar en hel levande skog. Palmblad och bananträd är även det mönster som går igen och är mycket populära i vår tapethandel online. Blommor som ofta illustreras på tapeter är bland annat kamelior, rosor, magnolia, näckrosor, solrosor, dahlior, liljor och prästkragar. Klassiskt småblommigt, trellismönster, storslaget storblommigt eller hela skogspartier – i vårt sortiment av blommiga tapeter finns mycket att upptäcka. Några av våra mest populära tapeter med blommor och blad är Pimpernel från William Morris, Artemis från House of Hackney, Camellia från Cole & Son och Klöverblad av Josef Frank för Svenskt Tenn.

 

 

Blommiga tapeter från välkända varumärken

Vi har ett brett utbud av tapeter med blommor och blad från populära varumärken som bland annat: Anna FrenchBoråstapeter, Cole & SonColefax & Fowler, Designers GuildDuroEngblad & CoElitisLångelid / von BrömssenFarrow & BallFornasettiHanna WerningHouse of HackneyJane ChurchillJosef Frank, Laura Ashley, Lim & HandtryckLibertyLittle GreeneMajvillanManuel CanovasMidbecMissPrintMulberryNobilisOracOsborne & LittlePierre FreyPipRalph LaurenSandbergSandersonSvenskt TennThibautWilliam MorrisZoffany mfl.

 

 

Sverige största tapetbutik på nätet

Förutom blommiga tapeter hittar du även tusentals andra stilar och mönster hos Engelska Tapetmagasinet. Vi har också ett stort sortiment av tyger, färg och inredningsdetaljer. Vi har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan