Stäng
Tapeter / Fototapeter

Digitaltrycka tapeter

Fototapeter

Här handlar du fototapeter och bildtapeter med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt online. Har du en egen bild du vill trycka upp som digitaltryckt tapet så maila oss måtten till info@engelskatapetmagasinet.se så får du en prisuppgift. 

Sortering:
Artiklar per sida:
1 2 3 4 Nästa »

 

Unika tapeter med digitaltryckta fototapeter

Fototapet, eller bildtapet, som de också kallas, finns numera i ett enormt utbud och många trycks digitalt. Oftast kan de måttanpassas efter just din vägg. Bland motiven på fototapet finns palmer, tegelstensväggar, brädväggar, botaniska motiv och även en hel del industriella tapeter som ger känslan av råa ytor. Visste du att du kan trycka upp egna bilder som en digitaltryckt tapet? Prata om att skapa ett personligt uttryck till ditt hem. Så inspirerande! Är du intresserad av att få tryckt upp ett eget digitaltryck så maila oss måtten du behöver på info@engelskatapetmagasinet.se så får du en prisuppgift. Det finns en hel del fototapeter i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. Letar du efter någon fototapet du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

Våra varumärken och favoriter

Hos oss hittar du allt från Mr Perswall, Rebel Walls, Komar och även vackra bildtapeter från Sandberg tapeter. Det du inte hittar i vår webshop finns i butiken och du är alltid välkommen förbi eller slå oss en signal på 031-711 98 50 så hjälper vid dig ta fram just det du söker. Har du ett eget foto du vill ha som tapet så hjälper vi dig även med detta - bara hör av dig så löser vi det.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15 % online.

Läs mer

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig gärna direkt.

Läs mer

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan