Färg / Snickerifärger

Förändra en möbel eller lister med snickerifärg

Lite färg kan göra underverk och genom att måla kök eller möbler i vackra snickerifärger kan det bli som nytt. Just nu är det populärt med vackra matta lackfärger från Little Greene, Farrow & Ball och Designers Guild. 

Snickerifärger

Sortering:
Farrow & Ball Drop Cloth 283 Färg
Färg
fr. 80 kr
Little Greene Tracery II Färg
Färg
fr. 60 kr
Farrow & Ball Worsted 284 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Cromarty 285 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Vardo 288 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball All White 2005 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Light Gray 17 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Peignoir 286 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Ammonite 274 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Light Blue 22 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Down Pipe 26 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Pigeon 25 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Blackened 2011 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Salon Drab 290 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Green Smoke 47 Färg
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Stone Blue 86 Färg
Färg
fr. 80 kr
Little Greene 50s Magnolia Färg
Färg
fr. 60 kr
Designers Guild Clotted Cream Färg
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Pure White Färg
Färg
fr. 75 kr
Farrow & Ball Calke Green 34 Färg
Färg
fr. 80 kr
Little Greene French Grey Färg
Färg
fr. 60 kr
1 2 3 ... 14 Nästa »

MILJÖVÄNLIGA SNICKERIFÄRGER

VÅRA MÅLARFÄRGER

Vi säljer de populära målarfärgerna från Little Greene, Farrow & Ball och Designers Guild. Det är miljövänliga och matta målarfärger som kan köpas i kvalitéer så som snickerifärg, väggfärger eller golvfärger. Är du osäker på vilken kulör du ska ha så beställ gärna en färgkarta eller en provburk så du vet att resultatet blir det du önskar. Gemensamt för alla våra engelska färger är att de är betydligt drygare än svenska varumärken och sträcker betydligt längre. De är också väldigt härliga att arbeta med och resultatet blir fantastiskt fint.

FARROW & BALL

Farrow & Ball är välkänt i Europa för sin enastående färg och sina vackra blocktryckta tapeter. Farrow & Ball grundades år 1946 av John Farrow och Richard Ball i Dorset, England. Redan från början satsade Farrow & Ball på traditionella metoder att tillverka målarfärg och följde inte trenden att använda sig av billigare akryl-färg med höga nivåer av plaster. Farrow & Ball använder i huvudsak naturliga pigment och traditionella ingredienser och håller en mycket hög kvalité och har ett fantastiskt djup tack vara sin höga pigmenthalt. Det är den höga nivån av pigment, det speciella bindemedlet av harts och andra nyckelingredienser som ger det speciella djupet i Farrow & Ball’s färg. All Farrow & Ball färg är vattenbaserad och mycket snäll mot vår miljö och bevisar att skönhet inte behöver kosta vår värld.

THE LITTLE GREENE

En engelsk tillverkare av kvalitetsfärg och med ett annorlunda sätt att se på färg. De har ett sortiment med vägg- och lackfärger där du har möjlighet att välja bland hundratals kulörer i en fantastiskt välkomponerad färgkarta. Mängder av kulörer som ligger "rätt" för dagens trender. Engelsk färgtillverkning av högsta klass.

DESIGNERS GUILD

Färger som står bra för sig själva och givetvis tillsammans med deras tapeter och tyger. Deras kulörer är underbara med såväl milda som djupa och starka färgtoner. Också en engelsk färgtillverkning av högsta klass.

NORDSJÖ

Nordsjö är vår svenska färg och de har ett erkänt brett utbud där du alltid hittar någonting - till både snickerier, tak, golv och vägg. Färgerna bryter man i NCS-systemet.

KULTURHANTVERKARNA

En annorlunda färgtillverkare, som är helt specialiserad på traditionella linoljebaserade färgprodukter. Färg vars fördel inte bara är att de motstår tidens tand utan också att de är ekologiskt anpassade för en giftfri framtid. Vi erbjuder ett urval av deras produkter och då främst linolja för impregnering.

OM ENGELSKA TAPETMAGASINET

Handla målarfärg, tapeter, tyger och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur mycket färg det går åt så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
 
Stäng