Enfärgade linnetyger

Linne är ett vackert naturmaterial som skapar ett klassiskt, stilrent och snyggt hem

Vi erbjuder enfärgade linnetyger som passar till de flesta ändamål, såsom exempelvis gardiner och kuddar. Enfärgade linnetyger passar utmärkt att använda både till hissgardiner och vanliga gardinlängder. Hos Engelska Tapetmagasinet hittar du ett stort utbud av enfärgade linnetyger på metervara. Redan från år 5000 f.kr. har man hittat linnefynd och de har kommit att bli en av de vanligaste textilierna för kläder och inredning, vilket är lätt att förstå på grund av dess fördelar. Linnetyget är ett naturmaterial som blir vackrare ju äldre det blir och ju fler tvättar, desto mjukare och glansigare tyg. Vad är väl vackrare än det eleganta fallet från linnegardiner med matchande kuddar till? Vi har många enfärgade linnetextilier där du kan matcha så som du önskar. Skulle du behöva rådgivning om vilken nyans som passar bäst i just ditt hem - tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig. 

 

Förhöj hemmet med enfärgade linnetextilier

Skapa en vackert naturlig atmosfär hemma med linnetextilier, så har du garanterat ett material som håller för flera generationer. Naturmaterial har många positiva egenskaper, däribland att det åldras vackert, har lång hållbarhet och är behaglig mot huden eftersom det andas. 

Tyger i 100% linne som passar till gardiner och möbler

Linnetyger är både naturligt och slitstarkt

Att investera i enfärgade linnetextilier är en kostnad du bara behöver lägga ut en gång, eftersom det har en otroligt lång hållbarhet. Tyg av linne - en naturlig gåva som får dig att uppleva en lyxig känsla av charm, komfort och stil.  

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan