Stäng

tapeter till hemmakontor eller arbetsplatsen

Ordning och reda är A och O på ett kontor. Var sak ska ha sin plats, samtidigt som det är viktigt att det blir en plats man gärna vill sitta på. I vissa fall har man lyxen att ha ett eget rum eller så blir det en arbetshörna i vardagsrummet eller i sovrummet. Med rätt planering kan man skapa både ordning och trivsel. Vi listar här några förslag på tapeter att använda för att skapa olika uttryck.

Retrokänsla på kontor

Retroinspirerad inredning med glada färger kan lyfta vilket rum som helst. Att blanda retrotapeter med trädetaljer, som ett skrivbord i teak, känns som en tidlös kombination. Vi har ett stort utbud av retrotapeter i härliga färger från varumärken som Missprint, Svenskt Tenn, Orla Kiely, Engblad & Co & många fler. Klicka på bilderna för att komma direkt till produktsidorna. 

Blommig retrotapet - Söndagsmorgon - Från Josef Frank
Retrotapet från Hanna Werning
Retrotapet Arbetsrum
Orla Kiely Classic Stem
Tapet
950 kr
MissPrint Great Leaf
Tapet
995 kr
Svenskt Tenn Söndagsmorgon
Tapet
1 000 kr
Svenskt Tenn Klöverblad
Tapet
1 000 kr

Ljusrosa ljuvlig arbetshörna

Ljuvligt och tjejigt med arbetshörna i rosa. Passar lika bra både som fondvägg som på rummets alla väggar. En ensfärgad rosa tapet passar utmärkt för ett kontor med mycket andra mönster och färger för att ge ett lugnande intryck. Är det däremot ett neutralt och färglöst kontor kan en rosa mönstrad tapet tillföra mycket liv utan att bli för mycket. Vi erbjuder ett stort utbud rosa tapeter i många olika mönster och nyanser. Klicka på bilderna nedan för att komma direkt till produktsidan. 

Rosa tapet -Arne- från Boråsstapeter
Rosa tapet från Designers Guild
Rosa tapet från Mimou
Sandberg Estelle
Tapet
900 kr
Farrow & Ball Feuille
Tapet
1 550 kr
Designers Guild Jourdain
Tapet
935 kr
Midbec Zic Zack
Tapet
495 kr
Designers Guild Dufrene
Tapet
935 kr

Engelsk bibliotekskänsla i arbetsrummet

Engelsk bibliotekskänsla kan du skapa genom gammaldagsa engelska mönstrade tapeter med matchande möblemang och inredningsdetaljer. Gamla skrivbord i trä, slitna resväskor och böcker. Kanske bryta av med någon modernare lampa? Oavsett hur du väljer att matcha är den engelska biblioteksakänslan något som går igen och är väldigt modernt. 

 

Tapet med jaktmotiv - Tally Ho- Från Sandersson
Bla monstrad tapet - Bellflowers - William Morris
Vinröd tapet från Little Greene
Little Greene Bayham Abbey
Tapet
1 195 kr
Andrew Martin Penny Post
Tapet
1 155 kr
Sanderson Tally Ho
Tapet
895 kr
Andrew Martin Library
Tapet
2 750 kr

Skrivbord i vardagsrummet

Det blir faktiskt mer och mer vanligt att man flyttar ut skrivbordet i vardagsrummet. Anledningarna är många, inte nog med plats eller ett alldeles för snyggt skrivbord för att gömma i något rum med stängd dörr? Sanningen är att fler och fler använder skrivbordet som en inredningsdetalj i sitt vardagsrum. Har du en tom yta du inte vet vad du ska göra med i vardagsrummet? Sätt dit ett snyggt skrivbord och gör iordning ett stilrent hemmakontor. Snyggt och praktiskt. Detta går att göra oavsett vilka tapeter eller vilken färg du har på väggarna, bara hitta något som matchar just dina väggar. Eller varför inte.. passa på att tapetsera om rummet när du ändå är igång. 

Mönstrad tapet från Designers Guild
Tapet - Ginza - Från Mimou
Mimou Ginza
Tapet
895 kr
Hanna Werning Stjärnflor
Tapet
799 kr
Designers Guild Laterza
Tapet
935 kr

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan