Stäng
Inredningsateljé / Inreda privata hem

Inredning av privata hem

Hemmet är idag en förlängning av vår personlighet och visar ofta vem vi är. Alla har olika intressen och förutsättningar. Valen är många och tid är en bristvara. Därför hjälper våra inredare till med färgsättning, tapeter,  gardiner, textilier, mattor, stuckatur och solskydd mm. Våra inredare har stor erfarenhet kring inredning och olika inredningsstilar. Inget projekt är för stort eller för litet och vi hjälper till med allt från idé till montering. Vi sätter dina behov och önskemål i fokus och tillsammans hittar vi den perfekta känslan.

Våra olika tjänster

 

Digital inredningskonsultation online

DIGITAL INREDNINGSKONSULTATION

Riktar sig till dig som på distans behöver professionell rådgivning, för att hitta den röda tråden i din inredning. Så här går det till:

 

1. Inspirationsmöte digitalt
Du skickar foton på ditt hem samt inspirationsbilder. Vi går igenom dina önskemål, förutsättningar, behov och budget via telefon eller facetime. Vi går igenom vilken stil och känsla du vill ha i hemmet.

 

2. Moodboard
Utifrån inspirationsmötet tar vår inredare fram ett visuellt inredningsförslag med tapet, färg och textil i form av moodboard med beskrivande text och produktlista via mail. Inkluderar en revidering.

 

3. Uträkning och beställning
Vi hjälper dig med uträkning och när du känner dig nöjd hjälper vi dig med beställning av tapeter, textilier och färg. Vi hjälper dig sedan att beställa dina önskade produkter och du kan i lugn och ro vänta på att det levereras hem till dig.

 

Kostnad: 2500 kr per rum. En revidering ingår.

 

Inredningskonsultation privata hem

INREDNINGSKONSULTATION I HEMMET

Riktar sig till dig som behöver professionell rådgivning, för att hitta den röda tråden i din inredning och vill att vi besöker ditt hem. Du vill ha råd med färgsättning, tapetval, textilier, möbler, belysning och inredningsdetaljer som gör helheten men löser det praktiska själv. Så här går det till:

 

1. Inspirationsmöte i hemmet
Vi besöker ditt hem. Vi går igenom dina önskemål, förutsättningar, behov och budget. Vi går igenom vilken stil och känsla du vill ha i hemmet.

 

2. Moodboard
Utifrån inspirationsmötet tar vår inredare fram ett visuellt inredningsförslag med tapet, färg och textil i form av moodboard med beskrivande text och produktlista via mail. Inkluderar en revidering.

 

3. Uträkning och beställning
Vi hjälper dig med uträkning och när du känner dig nöjd hjälper vi dig med beställning av tapeter, textilier och färg. Vi hjälper dig sedan att beställa dina önskade produkter och du kan i lugn och ro vänta på att det levereras.

 

Kostnad: 2500 kr per rum. En revidering ingår.

 

Inredningshjälp till ett helt hem Göteborg

INREDNINGSKONSULTATION KOMPLETT

Riktar sig till dig som vill ha professionell rådgivning med ett komplett inredningsförslag där vi kommer hem till dig. Vi håller i trådarna genom hela projektet. Så här går det till:

 

1.Inspirationsmöte i ditt hem 
Ett första möte på plats hos dig för att diskutera dina önskemål, behov, förutsättningar och budget. Vi går igenom vilken stil och känsla du vill ha i hemmet.

 

2. Presentation
Presentation hos oss av inredningsförslag med moodboard och förslag på tapet, färg och textil. Tillsammans kommer vi fram till ett inredningskoncept som uppfyller dina önskemål och behov.

 

3. Sammanfattning av inredningskonceptet
Här stämmer vi av så att vi har uppfattat dina önskemål och behov korrekt.

 

4. Måttagning och uträkning
Vi bokar en tid då vi tillsammans med montören kommer hem till er och mäter.

 

5. Godkännande av offert
I samband med detta erläggs en handpenning. När du känner dig nöjd hjälper vi dig med beställningen och bokar sömnad.

 

6. Montering
Våra inredare är med på plats tillsammans med hantverkare för att säkerställa att projektet blir 100%.

 

Kostnad: Paketpris: 4500kr.
Därefter tillkommer en kostnad på 900 kr /h. Första mötet är kostnadsfritt. Kostnad för sömnad, montering samt målning tillkommer.

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan