Våra tjänster / Inredare / Inredare Privata hem

Vi inreder privata hem

I butiken på Västra Hamngatan 18 i Göteborg finns Engelska Tapetmagasinet Inredningsateljé, med inredare och textilinredare som gör uppdrag i såväl privata hem som i offentlig miljö. Våra inredare hjälper till med färgsättning, tapeter, gardiner, textilier, mattor, stuckatur och solskydd mm. Dina behov och önskemål står i fokus och tillsammans hittar vi den perfekta känslan. 

 

Vårt hem och vår inredning är idag en förlängning av vår personlighet och speglar vem vi är. Våra inredare har stor erfarenhet kring inredning och olika inredningsstilar. Och till hjälp finns Engelska Tapetmagasinets alldeles egna syateljé som utför all sömnad. Vare sig det handlar om mindre projekt, måttbeställda gardiner eller en komplett inredning till ett helt hus utformar Engelska Tapetmagasinets Inredningsateljé en miljö som passar just dig och dina behov. Vi inreder både hus och lägenheter och sköter allt från mått till montering.

 

 

 

"Vi anpassar varje projekt efter kundens önskemål. Inget projekt är för stort eller för litet och vi hjälper till med allt från idé till montering"

 

       

        SÅ HÄR GÅR DET TILL

 

  • Vårt första möte tar vi i butiken och där diskuterar vi önskemål och behov. 
    Vi går igenom vilken stil och känsla du vill ha i ditt hem och ramar in projektet.

  • Vi bokar ett besök på plats i ditt hem.
    Vi går igenom förutsättningar, tapetval, textilier och inredningsdetaljer som gör helheten.

  • Vi tar de mått som behövs och sätter därefter ihop ett förslag och en offert att gå igenom.
    När du känner dig nöjd och ger ett slutgiltigt godkännande, lägger vi även beställning och bokar sömnad och montering av gardiner.

 

         Pris för inredare: 650 kr/h
         Kostnad för sömnad, montering samt målning tillkommer.

 

Kontakta inredningsateljén

Våra inredares uppdrag är varierande med allt från enstaka rum till skapandet av hela hem. Vid större inredningsuppdrag tar vi hänsyn till befintligt möblemang och ser till att skapa en harmonisk helhet. Det går bra att boka våra inredare för ett besök i ditt hem -  eller en tid i butiken. Har du några frågor eller funderingar - hör gärna av dig till oss! Kontakta någon av våra inredare direkt eller boka inredare här.

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

Inredare Josefine - Engelska Tapetmagasinet

 

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

Inredare för hem och företag i Göteborg

Förverkliga dina inredningsdrömmar med oss på Engelska Tapetmagasinet. Vi erbjuder inredningstjänster inom privata bostäder, offentlig miljö, kontor, hotell och restaurang med mer. Våra inredare hjälper dig från idé till montering. Boka en av våra inredare idag.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan