Stäng

Inredning av hotell

Ett hotell kan vara svårt att inreda, då det är mycket du behöver ha i åtanke. Vilket budskap vill du att ditt varumärke ska förmedla? Vilken känsla ska kunderna förknippa med ditt hotell? Människor blir mer och mer medvetna om sin omgivning och i vilken miljö de väljer att spendera sin tid. Vare sig man ska spendera en natt, en vecka eller kanske ännu längre tid på hotell är inredningen och standarden en stor del av det man väljer att betala för. Ett hotell blir som ett andra hem för kunden oavsett längden på vistelsen. Känslan rummet förmedlar speglar av sig på besökaren och lägger grunden för känslorna kring ditt hotell i framtiden. Bra känslor ger återkommande kunder. Ett framgångsrikt hotell är intressant och personligt samtidigt som det vänder sig till många. Kanske har du en vision om hur du vill att det ska se ut eller kanske är det just detta du behöver hjälp med? Oavsett anledning har våra duktiga inredare mycket kunskap såväl som inredningsglädje att dela med sig av. Våra inredare har erfarenhet av att inreda allt från lobbyer till hotellrestauranger och hotellrum. Vi hjälper er med val av tapeter, tyger, solskydd, sänggavlar, mattor, gardintillbehör och mycket mer. Storlek på projekt spelar ingen roll. Vi hjälper dig vare sig du ska inreda ett hotellrum eller en hel våning, lobbyn eller hotellbaren. Nedan kommer några inspirationskollage för olika hotellstilar vi jobbat med tidigare. 

Inreda hotell

Inred personliga hotell

Det finns många olika vägar att gå när du väljer att inreda ditt hotell. En av de mest populära stilarna de senaste åren har varit den historiska trenden, där tapeter, textilier och stuckatur är viktiga för att bygga karaktär. Några av Sveriges vackraste hotell finns i Göteborg och vi är stolta över att leverera till bland annat anrika hotellet Royal, klassiska hotell Eggers och omtalade hotell Pigalle i Göteborg. Här ska man känna historiens vingslag genom tapeter tapeter med historiska mönster i form av medaljonger och blommor på alla hotellets väggar. William Morris, Little Greene och Lim och Handtryck har många vackra mönster. Även trappor, matsal, korridorer och toaletter har tapeter och oftast är de olika i alla rum. Gardiner och tapeter kompletteras gärna med gamla möbler, mycket tavlor och gammaldags porslin till maten. Att genom olika textilier, tapeter och övrig inredning prata samma språk, skapar man en röd tråd. Det är en konst, men när det görs rätt blir resultatet enastående. 

Inredningshjälp för hotell - Historisk inredning
Inreda hotell med historisk stil
Inredningshjälp för hotell - Historisk inredning

Hotell i skandinaviska ljusa toner

Ljus, luftig och avskalad inredning med raka linjer. Den skandinaviska inredningsstilen har tagit världen med storm och är ett väldigt populärt koncept bland hotell. Öppna fräscha ytor med mycket ljus skapar en känsla av lugn och harmoni för den besökande. Lägg till moderna detaljer i form av lampor, speglar och mattor för att komplettera och ge rummen karaktär. Trädetaljer passar också otroligt bra till denna typ av inredning. Ljusa väggar och textilier som samspelar med dagsljuset lägger grunden för den skandinaviska inredningsstilen. Ljust behöver för all del inte vara vitt. Ljusa grå, rosa eller beiga toner fungerar utmärkt i dessa miljöer och kan ge extra personlighet till rummen. Bara för att det är ljust och avskalat behöver det inte blir tråkigt, utan med rätt material och känsla på tapeter, gardiner och andra textilier så skapas en bra harmoni. Tapeter i detta sammanhang kan oftare handla om olika texturer, snarare än mönster, för att skapa en känsla. 

Inredningshjälp för hotell - Skandinavisk stil
Inreda hotell i skandinavisk stil
Inredningshjälp för hotell - Skandinavisk stil

Kontakta en av våra inredare idag

JOHANNA GRÖNVALL NORDLANDER

johanna@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 59

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan