Stäng

Inspiration till hotell

Ett framgångsrikt hotell är intressant och personligt samtidigt som det vänder sig till många. Kanske har du en vision om hur du vill att det ska se ut eller kanske är det just detta du behöver hjälp med? Oavsett anledning har våra duktiga inredare mycket kunskap att dela med sig av. Våra inredare har erfarenhet av att inreda allt från lobbyer till hotellrestauranger och hotellrum. Vi levererar både mörkläggande gardiner, tapeter, textilier, sänggavlar, heltäckande mattor och mycket mer. Vi hjälper dig vare sig du ska inreda ett hotellrum eller en hel våning, lobbyn eller hotellbaren. 

Inspireras av hotellkänsla

En av de mest populära stilarna de senaste åren har varit den historiska trenden, där tapeter, textilier och stuckatur är viktiga för att bygga karaktär. Några av Sveriges vackraste hotell finns i Göteborg och vi är stolta över att leverera till bland annat anrika hotellet Royal, klassiska hotell Eggers och omtalade hotell Pigalle i Göteborg. Här ska man känna historiens vingslag genom tapeter med historiska mönster på hotellets väggar. William Morris, Little Greene och Lim och Handtryck har många vackra mönster som passar perfekt för denna stil. Även trappor, matsal, korridorer och toaletter har tapeter och oftast är de olika i alla rum. Gardiner och tapeter kompletteras gärna med gamla möbler, mycket tavlor och gammaldags porslin till maten. Att genom olika textilier, tapeter och övrig inredning prata samma språk, skapar man en röd tråd. Det är en konst, men när det görs rätt blir resultatet tidlöst vackert.

Inreda hotell i personlig stil -ta hjälp av inredare
Inreda hotell i personlig stil -ta hjälp av inredare

Moderna hotell

En nutida inredning med tydlig designkänsla som är något mjukare och lekfullare som inredningsstil. Tapeter i detta sammanhang kan oftare handla om olika texturer, snarare än mönster, för att skapa en känsla. 

Modernt hotell designat av inredare i stil Contemporary

Personliga pensionat

Vem älskar inte ett klassiskt pensionat, eller ett familjeägt mindre hotell? Vi hjälper till att renovera varsamt och med känsla för det som finns. Historien finnas kvar med de möbler som funnits i årtionden, och samtidigt ha moderna funktioner på tex mörkläggande gardiner och omklädda möbler och sänggavlar. Varje rum blir unikt men tillsammans skapar de en tydlig och lantlig helhet.

Inredare till att inreda pensionat eller mindre hotell
Inredare till att inreda pensionat eller mindre hotell
Inredare till att inreda pensionat eller mindre hotell

Kontakta våra inredare direkt

JOHANNA GRÖNVALL NORDLANDER

johanna@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 59

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan