Inredning av kontor

Inredningen på kontoret är viktig för hur dina kunder skapar sitt omdöme och sina känslor gällande ditt företag. Det är otroligt viktigt att ha en genomtänkt inredning vare sig det gäller kontorslandskapet, ett konferensrum eller ett showroom. Kundens första intryck sätter standard för vilka förutsättningar ni har att skapa en god relation i framtiden. Inredningen och designen är ansiktet utåt för ditt varumärke och känslan kunderna förknippar med ditt företag kommer till stor del därifrån. Att skapa ett intressant och genomtänkt kontor är alltså otroligt viktigt för företagets image. Våra inredare hjälper dig att inreda ditt kontor med allt från färgsättning, val av tapeter, tyger, solskydd, mattor och gardintillbehör mm.

 

Textilier och tapeter är ett bra sätt att skapa karaktär på ditt kontor. Det är ett sätt att uttrycka vad ni står för och för att förhöja känslan ni förmedlar. Ljust och fräscht eller mer traditionellt? Modernt eller klassiskt? Här är det endast fantasin som sätter gränser och vi hjälper dig skapa rätt känsla för att passa ditt varumärke. För att skapa en bra arbetsmiljö är gardiner en viktig del i inredningen. 

Inspiration

Anlita inredare till kontor för textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner
Inreda kontor med textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner
Modernt kontor med textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner

Trivsamt på jobbet

Inredningen på kontoret är minst lika viktig för de som jobbar där, som för kunder och besökande. Att skapa en god arbetsmiljö höjer motivationen och bidrar till nöjda anställda som mår bra på jobbet. De som trivs i sin omgivning blir mer produktiva och prestationerna ökar, samtidigt som besökare får rätt intryck av företaget. Då man ofta spenderar majoriteten av sin vakna tid på jobbet är det otroligt viktigt att ha en trivsam miljö på arbetsplatsen. Genom att omsorgsfullt välja inredning, gällande färger och material bidrar man till en harmonisk och funktionellt kontor. Bland annat kan det vara viktigt att tänka på att använda lugnande färger där det behövs, medan man använder sig av färger som ger energi där just det behövs. Det är många faktorer att ha i åtanke och våra duktiga inredare hälper mer än gärna till att skapa en fulländad inredning för ditt ändamål.

Inreda kontor med textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner
Kontorsinredning med solskydd, mattor, persienner och gardiner
Inreda kontor med textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner

Solskydd på kontoret

En annan viktig faktor att ha i åtanke när man inreder kontor är just solskydd. Solskydd är otroligt viktigt för att skapa en behaglig arbetsmiljö och bristande solskydd på kontoret kan vara dåligt på många sätt. Solskydd hjälper till att reglera värmen från den stekande solen på sommaren likväl som kylan på vintern. Du vet den känslan när man får solen i ögonen eller reflektionerna på datorskärmen som gör att det blir svårt att urskilja vad där egentligen står? Eller när grannarna eller förbigående ser rätt in på kontoret? Solskydd är med andra ord ett måste på kontoret. Även ljud dämpas av vissa solskydd och det finns både ljud- och ljusdämpade textilier i massor. På större kontor är även solskydd eller textilier viktiga för att avskilja olika avdelningar åt och kunna dra för vid viktiga möten eller annat. Våra duktiga inredare hjälper till med allt från måttagning och rådgivning till beställning och uppsättning. Vi erbjuder ett stort sortiment solskydd från Luxaflex och Riviera där det finns allt från plissegardiner och persienner till lamellgardiner och rullgardiner. 

Kontorsinredning med solskydd, mattor, persienner och gardiner
Inreda kontor med textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner
Kontorsinredning med solskydd, mattor, persienner och gardiner

Kontakta våra inredare

Vill du ha hjälp att inreda ditt kontor? Ta kontakt med en av våra inredare redan idag. Oavsett om du vill ha tips och råd, önskar prisuppgift eller vill boka en konsultation finns våra inredare på plats och kan svara på dina frågor. Vi löser allt från val, sömnad och montering på plats.

 

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

VÅRA VARUMÄRKEN

När vi inreder kontor arbetar vi med fler välkända varumärken som passar ditt projekt, och din budget. Du kan också välja mellan tradionella upphängningar, skenor, eller till och med skenor med el och fjärrkontroll (eller med iphone) där du enkelt drar för gardinerna vid angivna tidsintervall. I vårt sortiment hittar du tyger och tapeter från varumärken som Astrid, Andrew Martin, Anna French, Baker, Boråstapeter, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, Duro, Engblad & Co, Långelid / von Brömssen, Farrow & Ball, Fornasetti, Hanna Werning, House of Hackney, Intrade, Jane Churchill, Josef Frank, Lim & Handtryck, Liberty, Little Greene, Majvillan, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mulberry, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Riviera rullgardiner, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan