Inspiration / Tapeter till hemmakontoret

Tapeter till hemmakontoret

När du arbetar hemifrån så är det viktigt att ha en ordentlig plats att sitta vid. Alla har inte möjlighet att avsätta ett helt rum för arbete utan behöver istället skapa en arbetshörna i till exempel vardagsrummet. Oavsett vilken yta du har att arbeta med så gör det stor skillnad för lugn, fokus och effektivitet om arbetsplatsen är inredd på ett bra sätt. Ordning och reda är A och O på ett kontor för att man ska kunna fokusera på arbetet men man behöver också överväga faktorer som bekvämlighet, ergonomi och trivsel. Hur hemmakontoret ska se ut kan också bero på vad du jobbar med och hur du är som person – vissa behöver en lugn och stillsam miljö medan andra föredrar en inredning som upplevs inspirerande och kreativ. Genom att planera ordentligt så kan du skapa en arbetsplats som just du trivs i. Här listar vi några förslag på stilar och tapeter som är perfekta för arbetsrum, hemmakontor och arbetsplats.

Engelsk bibliotekskänsla i arbetsrummet

Engelsk bibliotekskänsla kan du skapa genom gammaldags engelska, mönstrade tapeter med matchande möblemang och inredningsdetaljer. Gamla skrivbord i trä, slitna resväskor och böcker. Kanske bryta av med någon modernare lampa? Oavsett hur du väljer att matcha är den engelska bibliotekskänslan något som går igen och är väldigt modernt.

Historisk tapet - Tally Ho - Från Sandersson
Blommig tapet - Bellflowers - Från William Morris
tapet med trellismönster - Bayham Abbey - Från Little Greene

Retrokänsla på hemmakontoret

Retroinspirerad inredning med glada färger kan lyfta vilket rum som helst. Att blanda retrotapeter med trädetaljer, som ett skrivbord i teak, känns som en tidlös kombination. Vi har ett stort utbud av retrotapeter i härliga färger från varumärken som Missprint, Svenskt TennEngblad & Co och många fler.

Tapet Grazia - Boråstapeter
Tapeter Svenskt Tenn Söndagsmorgon till kontor
Tapeter Miss Print retro till kontor
Boråstapeter Pottery
Tapet
999 kr
MissPrint Bloom
Tapet
1 149 kr
Boråstapeter M.I.T.
Tapet
899 kr
Svenskt Tenn Klöverblad
Tapet
1 500 kr
MissPrint Snowdrops
Tapet
1 149 kr
MissPrint Little Trees
Tapet
995 kr
Boråstapeter M.I.T.
Tapet
899 kr
Thibaut Parada Cream
Tapet
2 195 kr
Boråstapeter Schlager
Tapet
699 kr
Boråstapeter Vertigo
Tapet
899 kr
Boråstapeter Fruktlåda
Tapet
899 kr
MissPrint Meadow, Goldfield
Tapet
1 195 kr
Boråstapeter Tassel
Tapet
899 kr
Boråstapeter M.I.T.
Tapet
899 kr

Ljuvlig ljusrosa arbetshörna

Skapa en ljuvlig och feminin arbetshörna i rosa nyanser. En rosa tapet passar lika bra både som fondvägg som på rummets alla väggar. En enfärgad rosa tapet passar utmärkt för ett kontor med mycket andra mönster och färger för att ge ett lugnande intryck. Är det däremot ett neutralt och färglöst kontor kan en rosa mönstrad tapet tillföra mycket liv utan att bli för mycket. Vi erbjuder ett stort utbud rosa tapeter i många olika mönster och nyanser.

Grafisk tapet - Arne - Från Boråstapeter
Grafisk tapet - Dufrene - Från Designers Guild
Rosa tapet West Trail - Little Greene

Skrivbord i vardagsrummet

Det blir faktiskt mer och mer vanligt att man flyttar ut skrivbordet i vardagsrummet. Anledningarna är många – kanske finns det inte tillräckligt med plats eller så har du ett alldeles för snyggt skrivbord för att gömma i något rum med stängd dörr. Sanningen är att fler och fler använder skrivbordet som en inredningsdetalj i sitt vardagsrum. Har du en tom yta du inte vet vad du ska göra med i vardagsrummet? Sätt dit ett snyggt skrivbord och gör iordning ett stilrent hemmakontor. Detta går att göra oavsett vilka tapeter eller vilken färg du har på väggarna, det är bara att hitta ett möblemang som matchar just dina väggar. I stora rum och öppna planlösningar kan man skapa ett rum i rummet genom att tapetsera eller måla en fondvägg vid arbetsplatsen. Eller varför inte passa på att tapetsera om hela rummet när du ändå är igång?

Grafisk tapet - Laterza - Från Designers Guild
Grafisk tapet - Nippon natural - Från Mimou
Tapet Morängen Hazel - Sandberg

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Smidig betalning

Swish, kort, faktura, delbetalning eller välj att betala senare.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan