Inspiration / Sammetstyger

Skapa en exklusiv inredning med tyger i sammet

Sammetstyger i metervara - Från Engelska tapetmagasinet

Förhöj stämningen med tyger i sammet på möbler, kuddar och gardiner

Sammetstyger är mer populärt än någonsin. Hos oss köper du sammetstyger av hög kvalité och på metervara. Våra sammetstyger passar till gardiner, kuddar och möbler. Välj bland hundratals vackra färger. Sammetstyger är oftast i bomull men det finns också syntetisk sammet eller Trevira-sammet för hotell och restauranger. Vi har hundratals sammetstyger från bland annat Romo, Designers Guild, Ralph Lauren, Jane Churchill och Mulberry. 

 

Sammet ger en alldeles unik prägel med dess lyxiga sammetslena lyster och tyget passar till de flesta hem. Det förhöjer helhetsupplevelsen i rummet och passar alla säsonger, i synnerhet höst och vinter. Sammet leder tankarna till svunna tider, där elegansen stod i centrum. Vem vill inte återta det lena tyget i sitt hem och känna flärden ta vid från den grå vardagen? Hemmet blir lite elegantare, lite lyxigare och lite härligare med sammetstyger på gardiner, möbler och kuddar.

 

 

Därför ska du välja sammet till din heminredning

Sammetens yta, som ger dess lena, mjuka och karakteristiska utseende, har åstadkommits tack vare en bindning som kallas just sammet. Att använda sammetstyg på möbler och gardiner är ett mycket hållbart val, eftersom det är slitstarkt. Den så kallade luggen gör tyget tjockare och verkar som en slags buffert, varav tygets egentliga struktur inte tar skada även vid hård nötning. Sammetstyg åldras vackert och på exempelvis fåtöljsitsar där det blivit regelbunden nötning så kan färgschatteringar bildas, vilket bara ger en levande yta med patinerat och elegant utseende. 

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Smidig betalning

Swish, kort, faktura, delbetalning eller välj att betala senare.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan