Inspiration / Textilier för en personlig inredning

Skapa en personlig inredning med textilier

Gardintyger och möbeltyger

Handla dina textilier online hos Engelska Tapetmagasinet

Letar du efter de perfekta textilierna till ditt hem? Textilier sätter karaktär i hemmet, ger en ombonad känsla och är ett perfekt sätt att skapa en röd tråd i hemmet. Textilier kan användas för att rama in och gruppera ytor i den öppna planlösningen, skapa rymd i små rum, effekt i stora rum och mycket mer.

Engelska Tapetmagasinet har ett brett utbud av textilier som tyger på metervara, möbeltyger, gardintyger, mattor, hemtextil med mer. Våra textilier håller en hög kvalitet och vi erbjuder linnetyger, sammetstyger, bomullstyger och andra populära stilar, material och kvaliteter. Välj bland tusentals tyger från ett hundratal varumärken.

 

Tyger på metervara till gardiner, möbler, kuddar med mer

Dags för nya gardiner? Kanske har du en gammal möbel du vill klä om? Då har du kommit rätt - vi erbjuder kvalitetstyger som förhöjer upplevelsen av rummet. Här hittar du textilier för alla smaker och till alla ändamål. Vi hjälper dig gärna med rådgivning om du är oviss om vilket tyg som passar just ditt hem. Kontakta oss här.

Förnya dina möbler med tyger

Ge möblerna ett nytt liv med tyger. Kanske har du en gammal fåtölj med ett tyg som är nött och slitet? Då kan det vara hög tid att restaurera möbeln med ett nytt fräscht tyg, som fortfarande lever upp till möbelns historiska arv i färg och mönster. Bläddra bland alla våra härliga tyger och du kommer garanterat att hitta något som passar din möbel perfekt. Att fästa nya tyger på möbler behöver inte vara speciellt komplicerat och oftast har du mer nytta av en häftapparat än vad du har av nål och tråd. Det är bara att dra åt och häfta fast tygerna på möbelns undersida och du får en möbel i toppskick med många nyförvärvade användningsår. Utöver att det är kreativt och roligt att klä om möbler - så är det även en perfekt miljöinsats eftersom du inte behöver köpa en helt ny möbel utan kan återanvända din gamla i ny skepnad.

 

Måttbeställ mattor

Hos oss hittar du mängder av olika mattor som passar alla typer av smaker. Vi har sisalmattor, jutemattor, ullmattor och vackra mattor i viscos. Köp efter färdigt mått eller måttbeställ din matta. Vi har mattor från flera stora designers såsom William Morris, Christian Lacroix, Missoni, Elitis och Designers Guild.

 

Färdigsydda gardiner och gardintyger på metervara

Handla gardintyger i olika stilar på metervara och få hjälp med sömnad av våra sömmerskor. Vi har också färdigsydda gardiner. Oavsett om du är ute efter en lätt och luftig gardin i linne, sammetstyg till ett draperi eller ett mönstrat tyg till en hissgardin så hittar du det hos oss. Vi har också tyger med dubbel bredd som ger gardiner med ett vackert fall, utan sömmar.

 

Hittar du inte det du söker i vår webshop?

Kontakta oss så hjälper vi dig! I vår butik har vi ett stort sortiment med alla välkända varumärken och här i vår webbshop har vi valt ut de mest populära. Tveka aldrig att ringa och fråga oss om du behöver något särskilt, så löser vi det. Vi säljer allt från enfärgade linnetyger till stormönstrade möbeltyger i sammet. Vår egen syateljé hjälper till med sömnad och om du vill ha något på studs finns ett urval av våra färdigsydda gardinlängder i linne.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan