Stäng
Om oss / Lediga tjänster

JOBBA HOS OSS - LEDIGA TJÄNSTER

Delar du vår passion för inredning, tapeter, kunskap och service? Drivs du av att sälja och hjälpa kunder i butik? Vill du vara med och skapa en riktigt bra upplevelse för våra kunder? Då vi har specifika tjänster ute ser du det nedan, men du är alltid välkommen att skicka en ansökan till oss ändå. Vi letar ständigt efter drivna personer som kan bidra till vårt team. Skicka in till karin@engelskatapetmagasinet.se

 

Extra lördagar och söndagar

 

Deltidstjänst: lördagar samt heltid under sommaren

 

Vi har nu en tillgänglig tjänst, som tillsätts omgående.  Du ska jobba i butiken på lördagar samt heltid under sommaren. Då vi anställer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

 

Vi söker nu dig som tidigare jobbat i butik (det ser vi som ett krav) och älskar att sälja och hjälpa kunder. Du har ett eget driv och en bra känsla för inredning. Vi ser gärna att du har möjlighet att ställa upp med kort varsel. 

 

I vår butik säljer vi både tapeter, målarfärg, textilier och inredning och hjälper våra kunder med både små och stora projekt. Du behöver ha lätt för att lära dig och dessutom inte vara rädd för att räkna. Eftersom upplärningen tar relativt långt tid hos oss, vill vi att du kan stanna ett par år. Vi är en liten arbetsplats där prestigelöshet är viktigt och vi är måna om att få in rätt person i vårt gäng. Vi jobbar kundfokuserat och har hög nivå på vår service och vårt bemötande.

Att jobba extra hos oss är både stimulerande och lärorikt. Att du vill jobba helger tar vi för givet och för att passa in är du både glad och positiv som person. Tjänsten är i vår butik på Västra Hamngatan mitt i Göteborg.

 

Ansök
Vi tar emot ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.
Ansökan görs till karin@engelskatapetmagasinet.se

 

Om oss
I vår butik säljer vi både tapeter, målarfärg, textilier och inredning och vi hjälper våra kunder med både små och stora projekt. Du behöver ha lätt för att lära dig och dessutom inte vara rädd för att räkna. Vi är en liten arbetsplats där prestigelöshet är viktigt och vi är måna om att få in rätt person i vårt gäng. Vi jobbar kundfokuserat och har hög nivå på vår service och vårt bemötande – och detta kräver ett högt ansvarstagande. Som person är du glad och positiv – och har ett starkt eget driv.

 

Engelska Tapetmagasinet har funnits sedan 1899 och har sedan dess sålt tapeter, färg, textilier och inredning till privatpersoner, hotell, restauranger och målare i Göteborg och runt om i Sverige. Idag är även webshopen en stor del av verksamheten och vid sidan av butiken finns också inredare som gör större projekt tillsammans med egen syateljé. Välkommen till vår vackra värld.

 

 

Om oss

Läs mer om Engelska Tapetmagasinet, vårt koncept, erbjudande och stora sortiment.

Hitta till butiken

Vår butik ligger på Västra Hamngatan i Göteborg. Läs mer om hur du hittar hit.

Vår historia

Tapetbutik sedan 1899. Läs mer om vår långa historia i tapetbranschen.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan