Om oss / Lediga tjänster

Jobba hos oss

Delar du vår passion för inredning, tapeter, kunskap och service? Drivs du av att sälja och hjälpa kunder i butik? Vill du vara med och skapa en riktigt bra upplevelse för våra kunder? Då vi har specifika tjänster ute ser du det nedan, men du är alltid välkommen att skicka en ansökan till oss ändå. Vi letar ständigt efter drivna personer som kan bidra till vårt team. 

Extra i butiken

Vi har nu en tillgänglig tjänst på lördagar i butiken. Du ska vara flexibel att hoppa in i veckorna om det behövs. Under jul och sommar vill vi att du jobbar heltid i butiken - det perfekta extrajobbet! Du ska ha ett stort inredningsintresse och gilla kundkontakt. Säljet kommer naturligt för dig och vi värdesätter ett eget driv och ett glatt humör. 

 

I vår butik säljer vi både tapeter, målarfärg, textilier och inredning och hjälper våra kunder med både små och stora projekt. Du behöver ha lätt för att lära dig och dessutom inte vara rädd för att räkna. Eftersom upplärningen tar relativt långt tid hos oss, vill vi att du kan stanna ett par år. Vi är en liten arbetsplats där prestigelöshet är viktigt och vi är måna om att få in rätt person i vårt gäng. Vi jobbar kundfokuserat och har hög nivå på vår service och vårt bemötande.

 

Att jobba extra hos oss är både stimulerande och lärorikt. Att du vill jobba helger tar vi för givet och för att passa in är du både glad och positiv som person. Tjänsten är i vår butik på Västra Hamngatan mitt i Göteborg.

 

Ansökan
Vi anställer snarast så skicka gärna in din ansökan omgående.
Ansökan görs till karin@engelskatapetmagasinet.se

 

Om Engelska Tapetmagasinet
Engelska Tapetmagasinet är ett familjeföretag som har funnits sedan 1899. Sedan dess har vi sålt tapeter, färg, textilier och inredning till privatpersoner, hotell, restauranger och målare i Göteborg och runt om i Sverige. Idag är även webshopen en stor del av verksamheten och vid sidan av butiken finns också inredare som gör större projekt tillsammans med egen syateljé. Välkommen till vår vackra värld!

 

 

Om oss

Läs mer om Engelska Tapetmagasinet, vårt koncept, erbjudande och stora sortiment.

Hitta till butiken

Vår butik ligger på Västra Hamngatan i Göteborg. Läs mer om hur du hittar hit.

Vår historia

Tapetbutik sedan 1899. Läs mer om vår långa historia i tapetbranschen.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan