Stäng

JOBBA HOS OSS - LEDIGA TJÄNSTER

Delar du vår passion för inredning, tapeter, kunskap och service? Drivs du av att sälja och hjälpa kunder i butik? Vill du vara med och skapa en riktigt bra upplevelse för våra kunder? Då vi har specifika tjänster ute ser du det nedan, men du är alltid välkommen att skicka en ansökan till oss ändå. Vi letar ständigt efter drivna personer som kan bidra till vårt team. Skicka in till karin@engelskatapetmagasinet.se

>> VI SÖKER GARDINSÖMMERSKA


Nu söker vi en förstklassig gardinsömmerska till vår syateljé mitt i Göteborg!

Engelska Tapetmagasinet säljer tapeter, tyger och färg till inredningsintresserade i hela Sverige. Vi har en egen sömnadsateljé som jobbar nära butiken och servar våra kunder med sömnad. Vi jobbar med hög kvalité och att ta hand om våra kunder.

 

Du ska vara väl förtrogen med gardinsömnad och ha tidigare arbetserfarenhet inom det. Du ska också vara väl förtrogen med den typ av sömnad som är vanlig om du syr inredningstextilier. Självklart vill vi också att du har ett starkt intresse och känsla för den typ av inredning som vi säljer.

 

Tjänsten ska tillsättas snarast och är 80-100%.
Har du frågor, ring 031-7119850 och fråga efter Karin.
Alternativt maila direkt på karin@engelskatapetmagasinet.se
Vi är en liten arbetsplats där prestigelöshet är viktigt och vi är måna om att få in rätt person i vårt gäng.

 

Tjänsten tillsätts omgående och är i vår butik i Göteborg. Skicka in din ansökan snarast möjligt!
Maila CV till karin@engelskatapetmagasinet.se eller ring 031-711 98 50

 

Engelska Tapetmagasinet har funnits sedan 1899 och har sedan dess sålt tapeter, färg, textilier och inredning till privatpersoner, hotell, restauranger och målare i Göteborg och runt om i Sverige. Idag är även webshopen en stor del av verksamheten och vid sidan av butiken finns också inredare som gör större projekt tillsammans med egen syateljé. Välkommen till vår vackra värld.

 

 

>> EXTRAJOBBA HELGER OCH SOMMARLOV

Vi har idag ingen ledig tjänst i butiken men tar gärna alltid emot spontanasökningar om du vill jobba extra hos oss på lördagar. Vi ser gärna att du har möjlighet att ställa upp med kort varsel. Vi söker dig som älskar service, kundkontakt, sälj och dessutom har ett gediget intresse av inredning. I vår butik säljer vi både tapeter, målarfärg, textilier och inredning och hjälper våra kunder med både små och stora projekt. Du behöver ha lätt för att lära dig och dessutom inte vara rädd för att räkna. Eftersom upplärningen tar relativt långt tid hos oss, vill vi att du kan stanna ett par år. Vi är en liten arbetsplats där prestigelöshet är viktigt och vi är måna om att få in rätt person i vårt gäng. Vi jobbar kundfokuserat och har hög nivå på vår service och vårt bemötande.

 

Att jobba extra hos oss är både stimulerande och lärorikt. Att du vill jobba helger tar vi för givet och för att passa in är du både glad och positiv som person. Tjänsten är i vår butik på Västra Hamngatan mitt i Göteborg.

 

Tjänsten tillsätts omgående och är i vår butik i Göteborg. Skicka in din ansökan snarast möjligt.

Ansökan görs till karin@engelskatapetmagasinet.se eller ring 031-711 98 50

 

Engelska Tapetmagasinet har funnits sedan 1899 och har sedan dess sålt tapeter, färg, textilier och inredning till privatpersoner, hotell, restauranger och målare i Göteborg och runt om i Sverige. Idag är även webshopen en stor del av verksamheten och vid sidan av butiken finns också inredare som gör större projekt tillsammans med egen syateljé. Välkommen till vår vackra värld!

 

 

 

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% rabatt online.

Läs mer här >>

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter och tyger. Snabb och smidig leverans.

Läs mer här >>

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig direkt.

Läs mer här >>

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer här >>

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan