Stäng

JOBBA HOS OSS - LEDIGA TJÄNSTER

Delar du vår passion för inredning, tapeter, kunskap och service? Drivs du av att sälja och hjälpa kunder i butik? Vill du vara med och skapa en riktigt bra upplevelse för våra kunder? Då vi har specifika tjänster ute ser du det nedan, men du är alltid välkommen att skicka en ansökan till oss ändå. Vi letar ständigt efter drivna personer som kan bidra till vårt team. Skicka in till karin@engelskatapetmagasinet.se

PROVANSVARIG (2-3 h per dag)

Vi söker nu en ansvarig för vår provhantering som gillar kundservice och administration. Ett perfekt extrajobb för en student som gillar färg och form i kombination med struktur och service. Ca 2-3 timmars arbete per dag mellan måndag - fredag. 

Hos oss kan man handla tapetprover såväl som tygprover. Arbetet i denna tjänst går ut på att lägga ordrar till leverantörer, och packa mottagna prover till respektive order och se till att allt flyter på på bästa sätt. Du ska var snabb på datorer och ha bra sifferminne. För att genomföra denna tjänst bra måste du kunna arbeta systematiskt, och strukturerat. Att du kan en hel del om inredning och tycker om våra produkter ser vi som en självklarhet. Vill du vara med och skapa en riktigt bra upplevelse för våra kunder - då är det dig vi söker!

Ansök
Tjänsten tillsätts omgående och är i vår butik och på vårt kontor på Västra Hamngatan mitt i Göteborg. Skicka in din ansökan snarast möjligt! Maila CV till  karin@engelskatapetmagasinet.se eller ring 031-711 98 50.

 

EXTRAJOBB HELGER OCH SOMMARLOV

Vi tar alltid emot spontanasökningar om du vill jobba extra hos oss på lördagar. Vi ser gärna att du har möjlighet att ställa upp med kort varsel. Vi söker dig som älskar service, kundkontakt, sälj och dessutom har ett gediget intresse av inredning.

I vår butik säljer vi både tapeter, målarfärg, textilier och inredning och hjälper våra kunder med både små och stora projekt. Du behöver ha lätt för att lära dig och dessutom inte vara rädd för att räkna. Eftersom upplärningen tar relativt långt tid hos oss, vill vi att du kan stanna ett par år. Vi är en liten arbetsplats där prestigelöshet är viktigt och vi är måna om att få in rätt person i vårt gäng. Vi jobbar kundfokuserat och har hög nivå på vår service och vårt bemötande.

Att jobba extra hos oss är både stimulerande och lärorikt. Att du vill jobba helger tar vi för givet och för att passa in är du både glad och positiv som person. Tjänsten är i vår butik på Västra Hamngatan mitt i Göteborg.

Ansök
Vi tar emot ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.
Ansökan görs till karin@engelskatapetmagasinet.se eller ring 031-711 98 50.

 

Om oss
I vår butik säljer vi både tapeter, målarfärg, textilier och inredning och vi hjälper våra kunder med både små och stora projekt. Du behöver ha lätt för att lära dig och dessutom inte vara rädd för att räkna. Vi är en liten arbetsplats där prestigelöshet är viktigt och vi är måna om att få in rätt person i vårt gäng. Vi jobbar kundfokuserat och har hög nivå på vår service och vårt bemötande – och detta kräver ett högt ansvarstagande. Som person är du glad och positiv – och har ett starkt eget driv.

 

Engelska Tapetmagasinet har funnits sedan 1899 och har sedan dess sålt tapeter, färg, textilier och inredning till privatpersoner, hotell, restauranger och målare i Göteborg och runt om i Sverige. Idag är även webshopen en stor del av verksamheten och vid sidan av butiken finns också inredare som gör större projekt tillsammans med egen syateljé. Välkommen till vår vackra värld.

 

 

 

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15 % online.

Läs mer

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig gärna direkt.

Läs mer

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan