Våra tjänster / Inredare / Inredare offentlig miljö

Inredare av offentliga miljöer

Vill du ha hjälp att inreda kontoret? Har du ett hotell där rummen ska fräschas upp? Vet du inte riktigt hur du ska få fram rätt känsla? Oavsett om du behöver inredningshjälp med ett kontor, restaurang, butik eller ett kontorslandskap så har du hittat rätt. Våra inredare har stor erfarenhet från och mycket kunskap kring olika typer av inredningsprojekt i offentliga miljöer. Genom att noga lyssna på dig och dina önskemål, möta dem med kunskap och inspiration och utifrån det skapa det perfekta rummet för just ditt behov, går våra inredare alltid helhjärtat in i varje individuellt projekt. Oavsett storlek på projekt hjälper vi till att inreda alla typer av offentlig miljö och löser allt ifrån idé till montering. Har du redan en färdig idé kan vi ta fram förslag och skapa en helhet som stämmer överens med den känsla du vill skapa. Är du arkitekt och redan har ett helt färdigt koncept hjälper vi till att räkna ut, håller i logistiken samt håller lager för projektet. Vårt lager är vana att förse både små och stora projekt med varor i rätt tid till både hotell, restaurangkedjor och kontor i Sverige och runt om i Europa. Ring oss gärna, så berättar vi mer om hur vi jobbar och kommer tillsammans fram till vad som passar dig bäst.

 

Inredning av kontor med textilier, mattor och färg

 

INREDNING AV KONTOR

Vi hjälper er att inreda er arbetsplats med hjälp av ljuddämpande textilier, solskydd, tapeter och färgsättning. Tillsammans skapar vi en trivsam och inspirerande miljö.

 

Textilier och tapeter är ett bra sätt att skapa karaktär på kontoret. Det är ett sätt att uttrycka vad ert företag står för, och för att förhöja känslan ni förmedlar. För att skapa en bra arbetsmiljö är gardiner en viktig del i inredningen. Både estetik och akustik är viktig på en arbetsplats och med rätt material kan du öka trivseln på arbetsplatsen.

 

Kontakta oss idag så bokar vi tid för ett kostnadsfritt första möte. Pris på offert.

 

Läs mer

 

 

Inredning av hotell

 

INREDNING AV HOTELL

Att inreda hotell kan kännas övermäktigt. Då finns våra inredare behjälpliga och ser till att utifrån er vision och budget, skapa rätt karaktär. Med hjälp av mörkläggande gardiner, heltäckande mattor, textilier, tapeter och färgsättning skapar vi tillsammans en miljö som förstärker ert varumärke. 

 

Vare sig det handlar om enstaka rum eller ett helt hotell ser vi till att ha en röd tråd i projektet och sköter allt från mätning till montering. 

 

Bland våra kunder finns idag allt från mindre gårdshotel, boutiquehotel och slotts- och herrgårdshotell runt om i Sverige. 

 

Kontakta oss idag så bokar vi tid för ett kostnadsfritt första möte. Pris på offert.


Läs mer

 

 

Inredning av restaurang

 

INREDNING AV RESTAURANG

Inredningen på en restaurang är viktig för helhetsupplevelsen. Inredningen är till och med ofta lika viktig som maten och servicen. Ibland kanske du har en vision men vet inte hur den ska ta sig uttryck - då hjälper våra inredare till. Med hjälp av ljuddämpande gardiner, mattor, textilier, tapeter och färgsättning skapar vi tillsammans en miljö som förstärker ert varumärke. 

 

Helheten ska ge ett harmoniskt intryck och en tydlig identitet. Användandet av tapeter och textilier kan vara ett relativt enkelt sätt att förtydliga ert koncept. Våra inredare hjälper till med en röd tråd i hela projektet och sköter allt från mätning, montering och logistik. 

 

Bland våra kunder finns idag allt från mindre caféer, välkända restauranger, nattklubbar och större kedjor.

 

Kontakta oss idag så bokar vi tid för ett kostnadsfritt första möte. Pris på offert.

 

Läs mer

 

Kontakta våra inredare

 

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

VÅRA VARUMÄRKEN

Våra inredare jobbar med välkända varumärken och tar fram det som passar din budget och din stil. I vårt sortiment hittar du tyger och tapeter från varumärken som Astrid, Andrew Martin, Anna French, Baker, Boråstapeter, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, Duro, Engblad & Co, Långelid / von Brömssen, Farrow & Ball, Fornasetti, Hanna Werning, House of Hackney, Intrade, Jane Churchill, Josef Frank, Lim & Handtryck, Liberty, Little Greene, Majvillan, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mulberry, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Riviera rullgardiner, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan