Stäng
Våra tjänster / Offentliga miljöer

Inredning till offentlig miljö

Inredning till kontor, restauranger, butiker och hotell

Vill du ha hjälp att inreda kontoret? Har du ett hotell där rummen ska fräschas upp? Vet du inte riktigt hur du ska få fram rätt känsla? Ta hjälp av en inredare som hjälper till att skapa rätt känsla utifrån din budget, dina behov och dina önskemål. Vi hjälper till med allt från förslag till montering. Utifrån dina behov har vi två olika upplägg där du bestämmer om vi ska vara en del av designprocessen eller om vi bara ska lagerhålla och leverera.

 

Vi jobbar på två olika sätt när det gäller offentlig inredning:

 

1. Vår butik blir ditt showroom där du guidas av vår duktiga personal som ger dig förslag och offerter som passar din budget. Genom att ta fram förslag till hotell, restaurang eller kontor kan vi skapa en helhet som stämmer med just den känsla du vill skapa. 

 

2. Du är, eller har, en inredare som tagit fram konceptet. Vi blir din högra hand genom att assistera med prover, förslag och tar fram offerter på tapet, tyg, heltäckningsmattor, stuckatur och målarfärg. Vi räknar ut, håller i logistiken och håller lager för projektet. Vi samarbetar med en mängd duktiga inredningsarkitekter och inredare som gör uppdrag inom hotell, restauranger och butiker. Välkommen in och prata med oss i butiken, ring oss på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig på det sätt som passar bäst för din verksamhet.  

 

Boka en fri konsultation direkt: 031-711 98 50

Önskar du prisuppgift? Maila dina mått och önskemål (gärna med bilder) till info@engelskatapetmagasinet.se

 

mysig hotellobby

 

Restaurang Stockholm leverans av Stuckatur

 

Hotellrum leverans av tapeter

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan