Stäng

Låt vår syateljé hjälpa dig med all sömnad

Engelska Tapetmagasinet har en egen syateljé med duktiga sömmerskor som har gedigen erfarenhet samtidigt som de har koll på trender. Gardinsömnad mitt i Göteborg. Vi syr åt både privatpersoner, andra inredningsföretag samt hotell och restauranger. Önskar du så monterar vi även allt på plats. Vi erbjuder ett helhetskoncept med hög kvalité och känsla för detaljer.

Vi tar hand om både sömnad och montering

Varje sömnad, stor som liten, är unik, och vare sig det är enstaka gardiner eller större projekt lägger vi ner vår själ i att det ska bli av högsta kvalité. Kontakta oss gärna för en gratis offert. I butiken hittar du ett brett utbud av tyger med höga krav på designinnehåll och kvalité. Klassiska gardintyger och möbeltyger blandat med trendiga mönster och ny design. Vi löser allt från förslag till montering på plats. 

EXEMPEL PÅ VAD VI SYR:

 

HISSGARDINER

VECKBANDSLÄNGDER

FRANSKA 1700-TALS RULLGARDINER

PANELGARDINER

KAPPOR

LAMBREKÄNGER

ÖLJETTLÄNGDER

VAWEBANDSLÄNGDER

KUDDAR

ÖVERKAST

ÖVERDRAG

DYNOR

SÄNGGAVLAR

ENKLARE TAPETSERARJOBB

VI HAR TYGER FÖR:

 

GARDINER

MÖBLER

KUDDAR

ÖVERKAST

HISSGARDINER

MÖRKLÄGGANDE SK. BLACK-OUT-GARDINER

DIMM-OUT-GARDINER

FODRADE GARDINER

TREVIRA TYGER

Tapetsör i Göteborg

Vill du ha hjälp att klä om dina möbler så har vi mängder av möbeltyger och samarbetar vi med en duktig tapetsör i Göteborg.

 

Stort sortiment av tyger 

Vi har hela sortiment i butiken och ett urval av alla våra tyger hittar du i vår webbshopÄr det något du söker som du inte hittar här så går det naturligtvis bra att beställa det ändå. Bara ring oss på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

Några av de varumärken vi säljer tyger från:

Andrew MartinBakerBluebellgrey, Brunshwig & Fils, Casamance, Charles Burger, Chivasso, Christian LacroixColefax & FowlerDesigners Guild, Elitis, Emma von Brömssen, Fornasetti, Gastón Y Daniela, Ian Mankin, Jane ChurchillJean-Paul Gaultier, Larsen, Lewis & Wood, Jessica ZoobLewis & WoodLibertyManuel Canovas, Mark Alexander, Matthew WilliamsonMissoni, Mulberry, Nina Campbell, Osborne & LittlePierre FreyRalph Lauren, Romo, Sanderson, Sonia Rykiel, Stig Lindberg, Thibau, Threads, Villa Nova, Warwick, William Yeoward, William Morris, Zoffany och många fler. 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan