Stäng
Inredningstjänster / Sömnad av gardiner

Vi syr gardiner i egen syateljé

Engelska Tapetmagasinet har en egen syateljé med duktiga sömmerskor som har gedigen erfarenhet samtidigt som de har koll på trender. Vi syr åt både privatpersoner, arkitekter, kontor, hotell och restauranger i hela Sverige. Vi har allt från klassiska gardinsömnad till kuddar, överkast, hissgardiner och annat till ditt hem eller kontor. Varje sömnad, stor som liten, är unik. Vare sig det är enstaka gardiner eller större projekt lägger vi ner vår själ i att det ska bli av högsta kvalité. Kontakta oss gärna för en offert. I butiken hittar du ett brett utbud av tyger med höga krav på designinnehåll och kvalité. Klassiska gardintyger och möbeltyger blandat med trendiga mönster och ny design. 

Välj bland våra tjänster

 

Sömnad av gardiner

BESTÄLL GARDINER I VÅR BUTIK

I vår butik är du omgiven av hela vårt sortiment. Tillsammans går vi igenom dina tankar och idéer och tar fram förslag. Under våra öppettider i butik är du alltid välkommen in för rådgivning. Är du n behov av mer hjälp med val av textilier kan du boka tid med vår kunniga butikspersonal. Du sköter då både mätning och montering själv. Känner du att du behöver hjälp med det praktiska, så som mätning och montering, har vi även en lösning för dig. Se våra tjänster Gardinmätning eller Gardin Deluxe. Boka en tid direkt 031-7119850 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se

 

Kostnadsfri tidsbokning 60 min

 

Mäta och välja gardiner för sömnad

GARDINMÄTNING

Efter att du gjort dina val i butiken eller online kommer vi hem till dig och mäter dina fönster. Riktar sig till dig som vet vad du vill ha, men behöver hjälp med mätning.


Pris: 650 kr / tim.

Ingår vid köp över 40 000 kr

 

Sömnad av gardiner

GARDINER DELUXE

Riktar sig till dig som vill ha utförlig hjälp och en helhetslösning med val av gardintyger, mätning samt montering. Med fingertoppskänsla och lyhördhet för dina önskemål tar vi oss an ditt projekt. Så här går det till:

 

1. Ett första möte på plats hos dig för att diskutera dina önskemål, behov och budget. Vi tar mått och kommer med tips hur du ska tänka angående ditt val av gardin beroende på vilket rum det gäller.

 

2. Presentation av tygförslag hos oss. Tillsammans kommer vi fram till vad som passar er och ert hem bäst.

 

3. Återkoppling med prisförslag/offert och efter godkänd offert vi enligt överenskommelse.

 

4. Sömnad av vår egen syateljé

 

5. Montering av gardiner med både snickare och inredare på plats, enligt överenskommelse.

 

Pris: 650 kr / h exklusive tyger, sömnad och monteringssnickare. Vårt första besök och vår mätning ingår vid köp över 40 000 kr

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan