Våra tjänster / Gardiner & Sömnad

Sömnad av gardiner och inredning

Vi har en egen syateljé med duktiga sömmerskor som har gedigen erfarenhet. Vi sköter allt från måttagning till montering. Vi har allt från klassiska gardinsömnad till kuddar, överkast, hissgardiner och annat till ditt hem eller kontor. Varje sömnad, stor som liten, är unik. Vare sig det är enstaka gardiner eller större projekt lägger vi ner vår själ i att det ska bli av högsta kvalité.  Vi syr åt både privatpersoner, arkitekter, kontor, hotell och restauranger i hela Sverige. I butiken hittar du ett brett utbud av tyger med höga krav på designinnehåll och kvalité. Klassiska gardintyger och möbeltyger blandat med trendiga mönster och ny design. Som tillbehör har vi ett stort utbud av gardinstänger, svarta smidesstänger, motordrivna gardinskenor, takfästen från Lindhs eller handgjorda kornisher. 

 

Hos oss kan du välja på tyger i olika prisklasser och du hittar bland annat sammetstyger, linnetyger, satin, trevira, ull och mycket mer. Vi har ett stort sortiment i butiken och ett urval av alla våra tyger hittar du i vår webbshopÄr det något du söker som du inte hittar här, går det naturligtvis bra att beställa det ändå. Ring oss på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

Välj bland våra tjänster

 

Sömnad av gardiner

 

SÖMNAD - RÅDGIVNING OCH BESTÄLLNING I BUTIK

I vår butik är du omgiven av hela vårt sortiment. Tillsammans går vi igenom dina tankar och idéer och tar fram förslag. Under våra öppettider i butik är du alltid välkommen in för rådgivning. Är du i behov av mer hjälp med val av textilier kan du boka tid med vår kunniga butikspersonal. Du sköter då både mätning och montering själv. Känner du att du behöver hjälp med det praktiska, såsom mätning och montering, har vi även en lösning för dig. Boka en tid direkt 031-7119850 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se

 

Kostnadsfri tidsbokning 60 min

 

Sömnad av gardiner

 

SÖMNAD - HEMBESÖK

Riktar sig till dig som vill ha utförlig hjälp och en helhetslösning med val av gardintyger, mätning samt montering. Med fingertoppskänsla och lyhördhet för dina önskemål tar vi oss an ditt projekt. Så här går det till:

 

1. Ett första möte på plats i butiken för att diskutera dina önskemål, behov och budget.

2.  Hembesök hos dig. Vi tar mått och går igenom valen.

3. Presentation av tygförslag hos oss. Tillsammans kommer vi fram till vad som passar.

4. Återkoppling med prisförslag/offert och efter godkänd offert vi enligt överenskommelse.

5. Sömnad av vår egen syateljé.

6. Montering av gardiner med både snickare och inredare på plats, enligt överenskommelse.

 

Pris: 650 kr / tim exklusive tyger, sömnad och monteringssnickare.
Vårt första besök och vår mätning ingår vid köp över 30 000 kr

 

Kontakta våra inredare

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan