Stäng
Inspiration / Tapet med fåglar

Vackra tapeter med fåglar

Att djurmotiv på kuddar, filtar och gardiner har blivit otroligt populärt kan knappast någon ha missat? Ett djur som ofta dyker upp i dessa motiv är just fåglar. På det färgglada djungelmotivet, högt uppe i träden bland apor som svingar sig fram, där hittar vi fågeln. Likaväl på det enklare motivet där endast en svala och en kvist behövs för att skapa en vacker bild med känsla av harmoni. Även på våra tapeter ser vi mängder av djurmotiv idag och en solklar favorit är just fågelmotivet. Nedan visar vi fram ett urval av våra tapeter med fåglar i olika stilar för att du enklare ska hitta just din favorittapet. Vi börjar med våra klassiska fågelmönster.  

Tapet med klassiska fåglar - Great Ormond St. - Från Little Greene
Tapet med klassiska fåglar - Hummingbirds - Från Cole & Son
Tapet med klassiska fåglar - Woodland - Från Sanderson

Exotiska fåglar på tapeten

Tapetmönster med exotiska fåglar finns i många olika varianter, något de flesta dock har gemensamt är att de är färgrika och adderar liv och rörelse till ett rum. På dessa tapeter finner du vackra och spektakulära fågelmönster som innehåller mycket natur som bland annat palmer, träd, växter och floder. Flamingos och papegojor är fåglar som ofta är visar sig i dessa tapetmönster.

Tapet med exotiska fåglar - Wetlands - Från Coordonné
Tapet med exotiska fåglar - Junge Rumble - Från Linwood
Tapet med exotiska fåglar - Paisaje con Flamencos - Från Coordonné

Ljusa och gammaldags tapeter med fåglar

Här har vi samlat några av våra gammaldags tapeter med fågelmotiv. De där som genast skapar nostalgikänslor ut i fingerspetsarna och påminner om din gammelfasters vardagsrum eller den där sommarstugan du alltid lekte i när du var liten. De som gör att man till och med, endast genom att kolla på dem, kan känna doften av en speciell parfym eller nybakat bröd. Ljusa tapeter som med sina nedtonade färgkombinationer och fågelmönster ger ett näst intill romantiskt uttryck. 

Tapet med fåglar - Songbird - Missprint
Tapet med fåglar - Crowe Hall Lane - Från Little Greene
Tapet med fåglar - Paradise Birds - Från Boråstapeter

Vackra tapeter från Emma von Brömssen

En av våra absoluta favoriter här på Engelska Tapetmagasinet är denna tapet från Emma von Brömssen. Ett vackert motiv med dansande tranor i 7 olika färgställningar. En tapet som hämtat inspiration från Japan, och som, trots sitt livliga mönster, har en perfekt färgbalans som gör att den fungerar även på större ytor.

Tapet med fåglar - Dancing Crane - Från Emma Von Brömssen
Tapet med fåglar - Dancing Crane - Från Emma Von Brömssen
Tapet med fåglar - Dancing Crane - Från Emma Von Brömssen

Färgglad tapet med fåglar

Här har vi samlat ett gäng tapeter med livliga och färgglada fågelmotiv. Dessa tapeter drar blickarna till sig oavsett om dem används till en fondvägg eller till rummets alla väggar. Nedan ser ni tre utvalda favoriter. Några av våra tapeter, som den i mitten nedan, har ett motiv som sträcker sig över flera våder och skapar därför en stor bild över väggen istället för att mönstret hela tiden upprepar sig som på en vanlig tapet. Perfekt för dig som vill sticka ut ur mängden och ha något annorlunda. En annan favorit är tapeten längst till höger nedan, Peacock, från Intrade. En vågad och lyxig tapet med motiv av påfåglar och blommor, där grunden utgörs av fågelns fantastiska vingar. Här i färgen petrol och guld, med en skimrande effekt. 

Tapet med fåglar - Flamingos - Från Cole & Son
Tapet med fåglar - Dusky Amazon - Från Villa Nova
Tapet med fåglar - Peacock - Från Intrade

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Smidig betalning

Betala med swish, kort, faktura eller delbetalning.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan