Stäng
Våra tjänster / Tidsbokning i butiken

Boka tid i vår butik

Behöver du hjälp med ett lite större projekt? Har du ont om tid? Då har vi lösningen - vi erbjuder tidsbokning i vår butik utan kostnad och ger dig professionell inredningshjälp. I vår butik är du omgiven av hela vårt sortiment. Tillsammans går vi igenom dina tankar och idéer och tar tillsammans fram förslag som vi tror kommer passa. Vare sig det gäller målarfärg, tapeter, gardiner eller helheten är det ett bra sätt att kickstarta ett lite större projekt. Behöver du hjälp med sömnad erbjuder vi professionell sömnad av gardiner, kuddar, överkast och annat till ditt hem. Vi sköter allt från förslag till montering. 

 

Vi hjälper dig förverkliga dina inredningsdrömmar i lugn och ro

Vår butik är öppen både vardagar och helger. Känner du att du behöver lite mer hjälp, så kan det vara skönt att boka tid för att kunna fokusera bara på ditt projekt. Ring oss på 031-711 98 50 eller boka en tid genom att maila på info@engelskatapetmagasinet.se.

Välkommen till Engelska Tapetmagasinet

Vi strävar alltid efter att ge dig så bra service som möjligt. Som en del av det erbjuder vi möjligheten att boka tid i butiken så att vi i godan ro kan gå igenom dina behov och önskemål. Kontakta oss idag så bokar vi in en tid som passar dig.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan