Stäng
Varumärken / Charles Burger

Charles Burger

Charles Burger

Charles Burger är en tapet- och tygtillverkare med showroom i Paris. Företaget grundades 1860 och har sedan dess levererat eleganta tapeter med bl.a. klassiska toile de jouy-tapeter. Franska tapeter när de är som bäst. Passar både i herrgårdsmiljö som den moderna lägenheten. De gör historiskt korrekta reproduktioner av textilier från 1700- och 1800-talen. De är främst kända för sitt mönster Ballon de Gonesse. Hos oss handlar du ett komplett sortiment från Charles Burger med snabb leverans, mängdrabatt och fri frakt online.

Filtrera nedan eller byt varumärke
Charles Burger

 

Franska, klassiska tapeter från Charles Burger

Engelska Tapetmagasinet säljer både tapeter och tyger från Charles Burger. Du hittar klassiska tapeter, med romantiska inslag och vackra toiler som passar både till tex sommarstugan eller barnrummet. Det mesta ger en känsla av parisiskt hotellrum. 

 

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan