Varumärken / Au fil des Couleurs

Au Fil des Couleurs tapeter

 Här handlar du tapeter från Au fil des Couleurs. Franskdesignade tapeter med skandinavisk känsla. Kollektionen Panorama - Volym 1 är en grafisk samling med mönster i olika grader av ljus och kontraster av utspädda färgnyanser som exempelvis tapeten Rain Drops eller vår favorit Fish scales där nordiskt möter japanskt i ett modernt grafiskt mönster. Otroligt populära tapeter som ligger helt rätt i tiden för den inredningsintresserade. 

Filtrera nedan eller byt varumärke
Au fil des Couleurs
Sortering:
Spännande tapetdesign från Au fil des Couleurs

Dekorera dina väggar med unik design från Au fil des Couleurs. Du köper tapeterna hos Engelska Tapetmagasinet online eller i vår butik i centrala Göteborg. Moderna och sobra tapeter som känns tidlösa. 

 

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
 
Stäng