Varumärken / Designers Guild

Designers Guild tapeter och tyger

Tyger och tapeter med spännande design och ett matchande sortiment av målarfärg. 
Här hittar du ett komplett sortiment från Designers Guild, så via oss kan du även beställa deras möbler.
Hos oss handlar du alltid tapeter, tyger och inredning med fri frakt, snabb leverans och mängdrabatt online.

Filtrera nedan eller byt varumärke
Designers Guild
Sortering:
Designers Guild Capisoli Aubergine Matta
Matta
fr. 13 500 kr
Designers Guild Majolica Matta
Matta
fr. 22 500 kr
Designers Guild Delft Flower Matta
Matta
32 000 kr
Designers Guild Aubriet Matta
Matta
fr. 20 000 kr
Designers Guild Sakiori Ash Tapet
Tapet
1 430 kr
Designers Guild Sakiori Ink Tapet
Tapet
1 430 kr
Designers Guild Kyushu Linen Tapet
Tapet
1 430 kr
Designers Guild Kyushu Ochre Tapet
Tapet
1 430 kr
Designers Guild Kyushu Denim Tapet
Tapet
1 430 kr
Designers Guild Kyushu Fern Tapet
Tapet
1 430 kr
Designers Guild Kyushu Flax Tapet
Tapet
1 430 kr
Designers Guild Kyushu Berry Tapet
Tapet
1 430 kr
Designers Guild Kyushu Chalk Tapet
Tapet
1 430 kr
1 2 3 ... 32 Nästa »

TAPETER OCH TYGER FRÅN DESIGNERS GUILD

TIDLÖSA TAPETER OCH TYGER

Engelska Tapetmagasinet säljer ett komplett sortiment från Designers Guild såsom tapeter, tyger, målarfärg, påslakan, necessärer, plädar, mattor och mängder av deras vackra kuddar. Designers Guild startades av designer Tricia Guild som även har besökt vår butik och hållit uppskattade föredrag för sina ”fans”. Designers Guild är mästare på blommor och medaljonger i rosa, grönt och sedan 90-talet har Tricia varit en av de största trendsättarna inom inredning. Många förknippar dem med rosa och grönt, men de senaste åren har de kommit med många dovare och mer skandinaviska kollektioner. Vid besök i London rekommenderar vi verkligen ett besök i deras vackra showroom på Kings Road i Chelsea.

 

Designers Guilds tapeter har också en hel del sobra och lugna toner. Även om de hela tiden förnyar sig har de alltid sett till att det finns omisskännliga drag av att det är just Designers Guild. Mängder av randiga tapeter och blommiga tapeter. Några av deras mest sålda mönster är Alexandria, Kashgar, Contarini, Seraphina, Yukata och Sunday Stripe. De har även en hel del barntapeter och barntyger.Vi säljer också deras tyger, kuddar, påslakan, plädar, mattor och annat som du hittar under Inredning.  

 

Kollektionen Shanghai Gardens har, som namnet antyder, inspirerats från Asien och tapeter och tyger med bambu och andra, vackert målade växter och miljöer. Tricia har alltid inspirerats av både Asien, Italien och även det gustavianska Sverige och allt detat gör hennes design unik. Designers Guild har många bra möbeltyger så som Brera Lino – kollektionen med tyger, som finns i en mängd olika kulörer med bra slitstyrka. De har också riktigt bra linnetyger och även läderliknande tyger och en hel del vackra sammetstyger. Några favoriter är kollektionen Aurelia med sammetstyger och tonade linnetyger. Madhuri är en kollektion med ljuva blommor och återigen asiatisk inspiration.

 

Tapet och tygkollektionerna har vackra namn som Palasini, Indupala, Amaya, Sukumala, Boratti, Ishida, Mesilla, Satinato, Savio, Phipps, Moselle, Naturally, Kaori, Amlapura, Saraille, Viola, Borgholm, Lucente, Savine, Astrakhan, Morvern, Mezzola, Zambelli, Alexandria, Bressay, Cassia, Zetani, Canossa, Contarini, Sloane, Savine, Cara, Seraphina, Iona, Lavando, Brera Filato, Padua, Oxbridge, Chinon, Arizona, Pavonia, Moselle, Sicilia, Torgiano, Castellani, Perreau, Mazan, Aviano, Brera, Kimono Blossom, Fleuve, Nabucco, Bernadini, Primrose Hill och listan kan göras ännu längre.  

TAPETER, MÅLARFÄRG OCH TYGER

Med Sveriges största sortiment av tapeter hoppas vi att du vill börja inreda till hem med oss. Engelskatapetmagasinet.se har ett brett sortiment av tapeter av hög kvalité och i alla prisklasser. Vad du än är ute efter så hittar du det hos oss. Du hittar tusentals tapeter och tyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.  Unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
 
Stäng