Stäng
Varumärken / Louise Body

Louise Body tapeter

Louise Body

Louise Body är en hyllad brittisk designer. Till en början tryckte hon tapeterna endast i en färg och målade sedan på dem men idag trycks de med maskin men hon har lyckats behålla den konstnärliga känslan. En av hennes storsäljare är den populära kollektionen Paper Tiles som är kakelimitation som skapar lite marockans känsla. De vackra och nästan poetiska tapeterna är mycket omtyckta och det är inte konstigt att de blivit så populära.

Filtrera nedan eller byt varumärke
Louise Body

 

TAPETER SOM KÄNNS SOM KONST från louise body

Sedan vi upptäckte den engelska designern Louise Body för många år sedan har många av hennes tapeter gjort succé. Bland annat finns fågelmotiv Pavillion Birds, Garden Birds och Harry´s garden

 

SOMMRIGA TAPETER, MÅLARFÄRG OCH TYGER

Med Sveriges största sortiment av tapeter hoppas vi att du vill börja inreda till hem med oss. Engelskatapetmagasinet.se har ett brett sortiment av tapeter av hög kvalité och i alla prisklasser. Vad du än är ute efter så hittar du det hos oss. Du hittar tusentals tapeter och tyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.  Unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 

 

Våra varumärken

I vårt tapetsortiment hittar du varumärken som Andrew Martin, Anna French, Baker, Boråstapeter, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, Duro, Eco, Emma von Brömssen, Farrow & Ball, Ferm Living, Fornasetti, Hanna Werning, Hibou, House of Hackney, Intrade, Jane Churchill, Jessica Zoob, Josef Frank, Lim & Handtryck, Liberty, Little Greene, Majvillan, Mark Alexander, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mr Perswall, Mrs Mighetto, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan