Varumärken / Louise Body

Louise Body tapeter

Louise Body tapet med fåglar

Här handlar du tapeter från Louise Body online. Vi har samtliga mönster frå den hyllade brittiska designern.

Filtrera nedan eller byt varumärke
Louise Body
Tapeter från Louise Body

Sedan vi upptäckte den engelska designern Louise Body för många år sedan har många av hennes tapeter gjort succé. Bland annat finns fågelmotiv Pavillion Birds, Garden Birds och Harry´s garden. Till en början tryckte hon dem endast i en färg och målade sedan på dem men idag trycks de med maskin men hon har lyckats behålla den konstnärliga känslan. En av hennes storsäljare är den populära kollektionen Paper Tiles som är kakelimitation som skapar lite marockans känsla. De vackra och nästan poetiska tapeterna är mycket omtyckta och det är inte konstigt att de blivit så populära.

Sveriges största tapetbutik online

Du hittar tusentals tapeter och tyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. En stor del av vårt utbud hittar du här i vår webshop men hela utbudet har vi i vår butik i centrala Göteborg. Unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna.

Letar du efter någon tapet du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig! 

Våra varumärken

I vårt tapetsortiment hittar du varumärken som Andrew Martin, Anna French, Baker, Boråstapeter, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, Duro, Eco, Emma von Brömssen, Farrow & Ball, Ferm Living, Fornasetti, Hanna Werning, Hibou, House of Hackney, Intrade, Jane Churchill, Jessica Zoob, Josef Frank, Lim & Handtryck, Liberty, Little Greene, Majvillan, Mark Alexander, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mr Perswall, Mrs Mighetto, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.

dig! 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
 
Stäng