Stäng
Varumärken / Boråstapeter

Boråstapeter

Vi har ett komplett sortiment från Boråstapeter med fri frakt och mängdrabatt online.
Välj bland enfärgade, historiska eller moderna mönster. För de små finns fantasifulla barntapeter i kollektionen Scandinavian Designers Mini, med mönster av bl a Elsa Beskow. Några av de mest populära är kollektionerna Linen och Scandinavian Designers II. Boråstapeter har tillverkat tapeter sedan 1905 och de har fin kvalité och finns i många olika stilar. 

Boråstapeter

Filtrera nedan eller byt varumärke
Boråstapeter
Sortering:
1 2 3 ... 15 Nästa »

KOMPLETT SORTIMENT FRÅN BORÅSTAPETER

SVENSKA TAPETMÖNSTER FRÅN BORÅSTAPETER

Engelska Tapetmagasinet har ett komplett sortiment från Boråstapeter. Boråstapeter ägs av Wallvision som också har varumärken som Engblad & Co, Mr Perswall och Cole & Son. Boråstapeters sortiment är brett och det är prisvärda tapeter med allt från enfärgat till stormönstrat och färgglatt. Några av de mest populära tapetkollektionerna är Linen, Shaded chalk, Karlslund, Falsterbo II, Hanna Werning, Lilleby, Jubileum, Scandinavian Designers II, Lexington och byggtapeterna Borosan Easy up och Decorama. 

 

Boråstapeter var några av de första att börja trycka sk easy-up-tapeter som är gjorda av nonwoven. Detta material har blivit populärt pga att det är så enkelt att sätta upp. 

SNABB LEVERANS AV BORÅSTAPETER

Engelska Tapetmagasinet har mycket tapeter på lager från Boråstapeter och har alltid snabb leverans till hela Sverige. Är det något du inte hittar så ring oss gärna så hjälper vi till.

 

SVERIGES STÖRSTA TAPETBUTIK ONLINE

Med Sveriges största sortiment av tapeter hoppas vi att du vill börja inreda ditt hem med oss. Engelskatapetmagasinet.se har ett brett sortiment av tapeter av hög kvalité och i alla prisklasser. Vad du än är ute efter så hittar du det hos oss. Du hittar tusentals tapeter och tyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.  Unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 

 

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan