Varumärken / Christian Lacroix

Christian Lacroix - tapeter, tyg och kuddar

 Här handlar du tapeter och tyger från Christian Lacroix online. Modeskaparen blandar djärva mönster och färger och både tapeter och tyger står i en klass för sig. Helheten får man även med kuddar från Christian Lacroix. Du hittar det under Inredning i vår webshop och såklart i vår butik i Göteborg.

Filtrera nedan eller byt varumärke
Christian Lacroix
Sortering:
Christian Lacroix Canopy Tyg
Tyg
1 215 kr
Christian Lacroix Double Jeu Kudde
Kudde
1 350 kr
Christian Lacroix Croisette Tapet
Tapet
5 885 kr
Christian Lacroix Canopy Tapet
Tapet
1 280 kr
Christian Lacroix Caribe Tyg
Tyg
1 215 kr
Christian Lacroix Manaos Tyg
Tyg
1 215 kr
Christian Lacroix Mariposa Tapet
Tapet
1 280 kr
Christian Lacroix Canopy Tapet
Tapet
1 280 kr
Christian Lacroix Mariposa Tapet
Tapet
1 280 kr
Christian Lacroix Canopy Tyg
Tyg
1 215 kr
Christian Lacroix Mariposa Tapet
Tapet
1 280 kr
1 2 3 4 5 6 Nästa »
Tapeter och tyger från designhuset Christian Lacroix 

Engelska Tapetmagasinet säljer både tapeter, tyger, kuddar, handdukar, böcker och porslin från Christian Lacroix som är en av de mest spännande och färgstarka modedesignerna i världen. Han förmåga att blanda utmanande färger och glamour, vilket återspeglas både i hans kläder och i hans inredning, har blivit en stor succé . Kollektionen Noveaux Mondes blandar retro och tropiska frukter på både tapeter och tyger. Kollektionen Belle Rives ger istället glamourkänsla från franska Rivieran och har ett par riktigt bra randiga tapeter som är färgstarka och ändå klassiska med streck som ser handmålade ut.

 

Kollektionen Carnets Andalous går mer åt det marockanska hållet med kakelliknande tapeter och mycket fjärilar. En av hans mest populära tapeter är från en av de första kollektionerna - ”Air de Paris” där känslan av Paris naturligtvis är stark, tapeter med Eiffeltornet blandas med uttryck från modevärlden och kartor. Allt är som vanligt eklektiskt, färgstarkt och väldigt spännande.

 

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
 
Stäng