Varumärken / Bluebellgray

Bluebellgray - tyger och kuddar

Bluebellgrey tyger och kuddar

Här handlar du blommiga och vackra tapeter och tyger från Bluebellgray online. Deras karaktär är blommigt med starka färger. Bluebellgray har något unikt och känns som konstverk. 

Filtrera nedan eller byt varumärke
Bluebellgray
Blommiga tyger från skottska Bluebellgrey

Engelska Tapetmagasinet säljer både tyger och kuddar från Blubellgrey. De startade 2009 och har snabbt växt till en av Skottlands mest intressanta designhus.  Deras färgstarka mönster har blivit riktiga klassiker. Perfekt för sommarstugan, eller det vita hemmet som behöver en färgklick eller två. Hos oss hittar du både tyger och kuddar.

 

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!

 

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
 
Stäng