Varumärken / Barneby Gates

Barneby Gates tapeter

Barneby gates tapeter och tyger

Här handlar du tapeter från Barneby Gates online. I butiken har vi även tygerna. Vanessa Barneby och Alice Gates har skapat otroliga mönster. Deras mönster känns klassiskt engelska men med en rolig twist. När man tittar närmre på deras mönster är de uppbyggda av t.ex hjortar eller harar - mönstret ”Horse Trellis” har hästar i sig. Spännande och annorlunda tapeter som ger ett intryck. 

Filtrera nedan eller byt varumärke
Barneby Gates
Sortering:
1 2 3 Nästa »
Unika tapeter och tyger från designduon Barneby Gates

Engelska Tapetmagasinet säljer alla tapeter och tyger från engelska Barneby Gates.  Ägaren Vanessa var tidigare redaktör på Vouge Living och medgrundaren Alice är konstnär och designer. Tapeterna passar perfekt för både barnrum, hall, gästtoalett eller varför inte i ett bibliotek. Tapeterna blir garantera riktiga "conversation piece", och skapar uppmärksamhet samtigt som de känns klassiska. De har tapeter med flugor, hästar, lejon, harar, hjortar, trollsländor, fiskar, ananas och mycket annat. Helt klart en väldigt spännande tapetdesigner. 

 

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!

 

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
 
Stäng