Varumärken / Brunschwig & Fils

Brunshwig & Fils - tapeter och tyger

Här handlar du tapeter från Brunchwig & Fils online. En anrik tillverkare av klassiska tapeter och tyger. De arbetar efter devisen ”good design is forever”. Vi håller med fullt ut. Deras mest sålda mönster är zebratyget Le Zebre som blivit en klassisker i tidlösa hem. Detta mönster finns både som tapet och tyg.

Filtrera nedan eller byt varumärke
Brunschwig & Fils
Tapeter och tyger från Brunchwig & Fils

Engelska Tapetmagasinet säljer både tapeter och tyger från Brunchwig & Fils, som etablerades redan 1900 av Archille Brunchwig. Idag är Brunchwig & Fils fortfarande ett familjeägt företag med både tapeter och tyger av historisk eller modern karaktär. Mönster med fågeltapeter, botaniska tapeter och en del medaljongtapeter.

 

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
 
Stäng