Färg

Färg

Färg

Handla miljövänlig färg från Farrow & Ball och Little Greene med mängdrabatt och snabb leverans. Välj bland vackra kulörer anpassade för målning av tak, väggar, lister, golv, snickerier och möbler.

Sortering:
Artiklar per sida:
Little Greene Köket Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene Grinden Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene Skamvrån Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene Dried Sage Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene Verandan Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene True Taupe 240 Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene Rauk Lime Färg
Färg
fr. 140 kr
Farrow & Ball Emerald Green Färg
Färg
fr. 455 kr
Farrow & Ball Light Sand CC2 Färg
Färg
fr. 455 kr
Little Greene Ganache 345 Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene Forest Moss Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene Madeleine 338 Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene Masquerade 334 Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene Bombolone 339 Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene Puck 298 Färg
Färg
fr. 140 kr
Farrow & Ball Au Lait No. CB9 Färg
Färg
fr. 455 kr
Farrow & Ball Beverly 310 Färg
Färg
fr. 90 kr
Farrow & Ball Bancha 298 Färg
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Nether Red 315 Färg
Färg
fr. 140 kr
Little Greene Bokhyllegrön Färg
Färg
fr. 140 kr

 

Miljövänlig målarfärg direkt till dörren

Vi säljer de populära målarfärgerna från Little Greene och Farrow & Ball. I vårt färgsortiment hittar du miljövänliga väggfärger, golvfärger, takfärger, vattenbaserade snickerifärger, oljebaserade lackfärger - både helmatt eller högblankt. Hos oss kan du också köpa lämplig grundfärg och provburkar om du vill testa kulören hemma innan du bestämmer dig. Du hittar även det viktigaste materialet för att lyckas med din målning. På vår färgavdelning i butiken finns mängder med inspiration.

 

 

Färg från Farrow & Ball

Farrow & Ball är välkänt i Europa för sin enastående färg och sina vackra blocktryckta tapeter. Farrow & Ball grundades år 1946 av John Farrow och Richard Ball i Dorset, England. Farrow & Ball använder i huvudsak naturliga pigment och traditionella ingredienser och håller en mycket hög kvalité och har ett fantastiskt djup, tack vare sin höga pigmenthalt. Det är den höga nivån av pigment, det speciella bindemedlet av harts och andra nyckelingredienser som ger det speciella djupet i Farrow & Ball’s färg. All Farrow & Ball färg är vattenbaserad och mycket snäll mot vår miljö och bevisar att skönhet inte behöver kosta vår värld.

 

 

Färg från Little Greene

Little Greene är en engelsk tillverkare av kvalitetsfärg och har ett annorlunda sätt att se på färg. De gör miljövänliga färger som tas fram tillsammans med ”National Trust”, som bevarar historiska miljöer i England. Det finns därför olika kulörer från alla tidsepoker som ger ett vackert djup och en matt yta. Färgen håller högsta kvalité och mycket pigment, vilket gör den betydligt drygare än vanlig färg. Färgen är t.o.m. godkänd att användas till barnleksaker. De har ett sortiment med vägg- och lackfärger där du har möjlighet att välja bland hundratals kulörer i en fantastiskt välkomponerad färgkarta. Mängder av kulörer som ligger "rätt" för dagens trender. Engelsk färgtillverkning av högsta klass.

 

 

Färg från Nordsjö

I vår butik i göteborg kan du hitta färg från Nordsjö. Nordsjö är vår svenska färg och de har ett erkänt brett utbud där du alltid hittar någonting - till både snickerier, tak, golv och vägg. 

 

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla målarfärg, tapeter, tyger och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur mycket färg det går åt så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan