Stäng

Välkommen till vår inredningsstudio

I vår studio i Göteborg jobbar inredare som brinner för färg och form. De har lång erfarenhet inom färgsättning samt mönster- och materialkombinationer och jobbar hela tiden för möta och överträffa våra kunders drömmar och visioner. Vare sig du vill göra om ett helt hus eller ett litet rum finns våra inredare där att möta din efterfrågan och hjälpa dig skapa rum att trivas i. Utifrån dina önskemål och din budget hjälper vi dig att ge liv åt dina inredningsdrömmar. Ser du inte framför dig hur du vill att resultatet ska bli? Då hjälper vi dig med det också. Vi hjälper dig med hela ditt projekt, från idé till färdig produkt, om så önskas. Vi ser på varje inredningsprojekt med nya ögon samtidigt som vi alltid bär med oss vår kunskap, inredningsglädje och kreativitet. På så sätt blir alla projekt av samma höga standard men med unika resultat. Våra inredare utgår från studion som ligger en trappa upp från butiken i centrala Göteborg. Möte kan ske antingen på plats i studion eller via hembesök. 

 

Inredares moodboard på Engelska Tapetmagasinet i GöteborgInredningshjälp - Engelska TapetmagasinetInredare - Engelska Tapetmagasinet - GöteborgInredningshjälp Göteborg - Engelska Tapetmagasinet

KONTAKTA EN AV VÅRA INREDARE REDAN IDAG

Oavsett om du har en bild av hur du vill att det ska se ut - eller det är just det du behöver hjälp med, så har våra inredare massor av inredningsglädje att dela med sig av. Det behövs mycket tid, lust och kunskap för att skapa den perfekta inredningen och ibland behöver man hjälp att hitta rätt balans av färger, tyger och mönster. För att hitta känslan du vill förmedla och skapa harmoniska och trivsamma rum för dig eller ditt företag är det en bra idé att ta hjälp av en professionell inredare. Våra inredare Josefine och Catarina utgår ifrån vår studio, som ligger på Västra Hamngatan 18 i centrala Göteborg. Mötet kan ske antingen på plats i studion eller via hembesök.

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

vi hjälper dig med helheten

 

Våra inredare jobbar i göteborg med omnejd

Våra inredare hjälper till att inreda likväl offentlig miljö, som privata fastigheter. Inom offentliga miljöer har våra inredare stor erfarenhet kring bland annat kontor, hotell och restauranger och hjälper även till med montering tillsammans med vår snickare. Ett inredningsprojekt kan variera i storlek från ett enskilt rum till en hel fastighet och vi tar med glädje emot alla olika inredningsuppdrag. Vi hjälper till att skapa rätt känsla med hjälp av färgsättning, val av tapeter, tyger, solskydd, sänggavlar, mattor och gardintillbehör mm. Med hjälp av våra duktiga sömmerskor syr vi både gardiner, kuddar mm.

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 20% online.

Läs mer här >>

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer här >>

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig direkt.

Läs mer här >>

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer här >>

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan