Tapeter / Småmönstrade

Småmönstrade tapeter

Småmönstrade

Småmönstrade tapeter är perfekt till barnrum, sovrummet, köket eller vardagsrummet. De flesta passar utmärkt på större ytor och "klär in" ett rum i tapeten. Småmönstrade tapeter finns i många olika varianter och en tapet med väldigt små mönster ger ofta ett lugn och harmoniskt uttryck utan att bli tråkigt. Hos oss handlar du tapeter med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt online. 

 
Sortering:
Artiklar per sida:
Ottoline Maccadamia, Pink Tapet
Tapet
3 115 kr
Ottoline Maccadamia, Brown Tapet
Tapet
3 115 kr
Ottoline Chintamani, Cream Tapet
Tapet
3 115 kr
Ottoline Spring Rhythm, Blue Tapet
Tapet
3 115 kr
Ottoline Spring Rhythm, Red Tapet
Tapet
3 115 kr

 

Småmönstrade tapeter

Småmönstrade ytor ger ett klätt intryck och beroende på mönstrets stil skapar det olika karaktärer. Vissa är perfekta för sommarstugan medan andra ger en känsla av tapet och inger ett lugn. Det finns en hel del småmönstrade tapeter i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. Letar du efter någon tapet du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

 

Kontakta oss gärna om småmönstrade tapeter

Det finns många småmönstrade tapeter i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.
Letar du efter en småmönstrad men inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig gärna.

 

Varumärken med småmönstrade tapeter

Småmönstrat finns i många olika stilar och några av våra favoriter är de från Långelid von Brömssen, Helene Blanche, Jane Churchill, William Morris och Sandberg. Vi är stolta över att sälja märken som GP & J Baker, Cole & Son, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, Elitis, Långelid von Brömssen, Little Greene, Rebell Walls, Farrow & Ball, Svenskt Tenn, Fornasetti, Hanna Werning, Barneby Gates, House of Hackney, Josef Frank, Liberty, Little Greene, Majvillan, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera. 

 

 

Engelska Tapetmagasinet och småmönstrade tapeter

Handla småmönstrade tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan