Stäng

VÄLKOMMEN IN OCH FÅ PERSONLIG SERVICE

HANDLA TAPETER MITT I GÖTEBORG SEDAN 1899

Mitt i centrala Göteborg, i korsningen av Västra Hamngatan och Vallgatan, ligger Engelska Tapetmagasinet. Med personlig service och ett brett utbud av inredning från välkända varumärken, hjälper vi dig inreda ditt hem. Hos oss kan du få hjälp med val av både tapeter, målarfärg, gardiner, solskydd och mattor. Vi erbjuder ett stort urval av designtapeter och textilier från till exempel William Morris, Boråstapeter, Sandberg, Designers Guild, Lewis & Wood, Ralph Lauren, Colefax & Fowler, Thibaut, Manuel Canovas, Mark Alexander, Romo, Mulberry, Carma, Andrew Martin, Sanderson, Zoffany, Villa Nova, Cole & Son, Duro, Nobilis, Farrow & Ball och Little Greene.

 

Besök oss gärna i vår butik på Västra Hamngatan 18 i Göteborg eller på vår hemsida där du kan handla online och se stora delar av vårt produktutbud. Behöver du lite mer hjälp är du alltid välkommen att boka in en privat konsultation hos oss, eller bjuda hem oss för att hjälpa till på plats.

I tapet och inredningsbranschen sedan 1899

Engelska Tapetmagasinet startade 1899 och är sedan dess är en högborg för tapeter, tyger och färg, mitt i centrala Göteborg. Företaget startade redan 1899 och har sedan dess sålt till både privatpersoner, inredare, målare och fastighetsbolag i hela landet. I över hundra år har vi haft som mission att ta hem vackra tapeter och tyger från hela värden för att visa i vår butik. Vår vackra lokal är en del av vår själ. Det är en gammal bankhall och på väggarna sitter det fortfarande rester av en fantastisk mahognypanel. Något som också förstärker den engelska känslan.

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan