Butiken

Butiken i Göteborg

Se aktuella öppettider här >

 

Inredningsbutiken Engelska Tapetmagasinet startade redan 1899 och är sedan dess är en högborg för tapeter, tyger och färg. Mitt i centrala Göteborg, i korsningen av Västra Hamngatan och Vallgatan, ligger butiken. Sedan 1800-talet säljer vi till privatpersoner, inredare, målare och fastighetsbolag i hela landet. I vår butik hittar du allt från tapeter, färg och tyger till kuddar, gardiner och mängder av noga utvald inredning. Oavsett produkt så är alla våra varor av högsta kvalitet.

 

Besök vår butik och låt dig inspireras tillsammans med oss. I vår butik står kunnig personal redo att hjälpa dig med tips och råd för att du ska hitta precis det du söker. I vår studio jobbar inredare som tar sig an lite större heminredningsproejkt till privata hem, kontor eller hotell.

 

Anrik inredningsbutik - Engelska Tapetmagasinet - Göteborg
Inredningsbutik - Engelska Tapetmagasinet - Trädetaljer
Inrendingsbutik göteborg - Engelska Tapetmagasinet - Tapeter
Inredningsbutik i Göteborg - Engelska Tapetmagasinet - butiken
inredningsbutik i Göteborg - Engelska Tapmetmagasinet - Tyg
Inredning - Engelska Tapetmagasinet - Krukor
Inredningsbutik - Engelska tapetmagasinet - Tapetvägg
Inredningsbutik i Göteborg - Engelska Tapetmagasinet
Inredningsbutik - Engelska Tapetmagasinet - Tapeter
Inredningsbutik göteborg - Engelska Tapetmagasinet - Färgavdelning
Inredningsbutik Göteborg - Engelska Tapetmagasinet - Moodboard
Inredningsbutik - Engelska Tapetmagasinet - Tapetkollektion

Tapetbutik sedan 1899

I över hundra år har vi haft som mission att ta hem vackra tapeter och tyger från hela världen för att visa i vår butik. Vår vackra lokal är en del av vår själ. Det är en gammal bankhall och på väggarna sitter det fortfarande en fantastisk mahognypanel. Något som också förstärker den engelska känslan.

 

Med personlig service och ett brett utbud av inredning från välkända varumärken, hjälper vi dig inreda ditt hem. Hos oss kan du få hjälp med val av både tapeter, målarfärg, gardiner, solskydd och mattor. Vi erbjuder ett stort urval av designtapeter och textilier från till exempel William Morris, Boråstapeter, Sandberg, Designers Guild, House of Hackney, Lewis & Wood, Ralph Lauren, Colefax & Fowler, Thibaut, Manuel Canovas, Mark Alexander, Romo, Mulberry, Carma, Andrew Martin, Sanderson, Zoffany, Villa Nova, Cole & Son, Duro, Nobilis, Farrow & Ball och Little Greene.

 

Tapeter, tyger, miljövänlig färg och stuckatur i Göteborg

Besök oss gärna i vår butik på Västra Hamngatan 18 i Göteborg eller på vår hemsida där du kan handla online och se stora delar av vårt produktutbud. Engelska Tapetmagasinet är en centralt belägen tapetbutik, färgbutik och tygaffär som förser både hem och företag med tapeter, tyger, färg, stuckatur och inredningsdetaljer. 

Behöver du lite mer hjälp är du alltid välkommen att boka in en privat konsultation hos oss, eller bjuda hem oss för att hjälpa till på plats.

 

Butikens öppettider

Se aktuella öppettider för butiken här.

 

Hitta till butiken

Vår butik ligger på Västra Hamngatan i Göteborg. Se närmsta parkering och hur du tar dig hit kollektivt.

Vår historia

Tapetbutik sedan 1899. Läs mer om vår långa historia i tapetbranschen.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan