Tyger / Möbeltyger

Möbeltyger

Möbeltyger

Handla möbeltyger med mängdrabatt online. Här listar vi ett urval av alla de tyger vi har som passar till möbler. Kontakta oss gärna om det är någonting speciellt du är ute efter så hjälper vi dig vidare.

Sortering:
Artiklar per sida:
Liberty Botanical Flora
Tyg
1 975 kr
Fermoie Wave
Tyg
2 940 kr
Fermoie Flag
Tyg
2 940 kr

 

Möbeltyg på metervara online

Ska du klä om en möbel? Att byta ut tyget på möbler i hemmet är ett smart sätt att uppdatera hemmet utan att köpa nytt. Hos Engelska Tapetmagasinet handlar du möbeltyger på metervara av hög kvalitet och i en mängd olika stilar. Botanisera bland slitstarka möbeltyger i sammet, linne, bomull och andra vackra, blandade tygkvaliteter. När det kommer till mönster har vi allt från blommiga möbeltyger till mönster med medaljonger och ränder. Är du ute efter ett enfärgat möbeltyg så hittar du även det hos oss, till exempel sammetstyget Cassia från Designers Guild som finns i mängder av färger.

 

När det kommer till möbeltyger är det viktigt att välja ett tyg med rätt slitstyrka. Slitstyrka i möbeltyg anges i Martindale, ju högre Martindale desto tåligare tyg. Möbeltyger för hemmamiljöer bör ha minst 15 000 Martindale och gärna högre om möblerna används ofta. I offentlig miljö slits tyger snabbare och därför rekommenderas minst 30 000 Martindale, men gärna uppåt 100 000. Är du osäker på vilket möbeltyg som är lämpligt? Kontakta oss så hjälper vi dig. 

 

Tyg till möbler från välkända varumärken

Att tapetsera om en möbel eller en hel möbelgrupp är en investering och därför rekommenderar vi att man väljer ett tyg av hög kvalitet och i rätt slitstyrka för att möblerna ska hålla en lång tid. Vi har tyger som passar perfekt till möbler från varumärken som Designers Guild, William Morris & Co, Liberty, Fermoie, Colefax & Fowler, Christian Lacroix, Sanderson med fler.


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan