Tyger / Medaljonger

Medaljongtyger

Medaljonger

Handla medaljongtyg hos Engelska Tapetmagasinet. Medaljonger är ett klassiskt tygmönster som skapar en tidlös och klassisk stil i hemmet. Medaljongmönster passar utmärkt till gardiner, möbelklädsel, kuddar och annan heminredning. Snabb leverans och mängdrabatt online. Önskar du hjälp med sömnad? Kontakta oss gärna för en offert.

 

Tyg med medaljonger

Medaljonger är ett klassiskt tygmönster som skapar en tidlös och klassisk stil i hemmet. Medaljongmönster är mångsidiga och passar utmärkt för gardiner, möbelklädsel, kuddar och annan heminredning. Hos Engelska Tapetmagasinet hittar du medaljongtyger i linne, sammet och andra kvaliteter. Valet av kvalitet på medaljongtyg gör stor skillnad för intrycket i rummet – med sammetstyger skapar du en exklusiv, ombonad känsla medan du med linnetyger får till en luftig, skandinavisk atmosfär.

 

Historiska tyger med medaljongmönster

Medaljongmönster har funnits i flera hundra år och har tolkats på mängder av olika sätt genom tiderna. Mönstret kännetecknas av symmetriska och ofta cirkulära former, där motiven ofta organiseras i kluster. Medaljongerna är ofta naturinspirerade och innehåller motiv som blommor, blad och grenar.

 

Inred med medaljongtyger

Tyger med medaljonger går aldrig ur tiden och det bästa med just medaljongmönster är att de passar i nästan vilken inredning som helst. De lite pampigare medaljongmönstren gör sig bra med lite högre takhöjd och känsla av salong medan de lite mindre kanske passar bättre i sommarstugan eller på landet.

 

Handla medaljongtyg hos Engelska Tapetmagasinet

Hos oss handlar du medaljongtyg på metervara till gardiner, möbler, kuddar och annan heminredning med snabb leverans och mängdrabatt online. Önskar du sömnad så erbjuder vi det i egen syateljé, kontakta oss gärna för en offert. Det finns en del medaljongtyger i vår webshop men ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. 

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss. Letar du efter ett medaljongtyg men inte hittar rätt så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig gärna.

 

I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som AstridGP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, House of Hackney, Liberty, Lewis & Wood, Ian Mankin, Manuel Canovas, Helene Blanche, Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Charles Burger, Josef Frank, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Villa Nova, William Morris med flera.

 

Sömnad – vår syateljé hjälper dig

Vår syateljé syr upp medaljonggardiner, hissgardiner, dynor, kuddar, sängkappor, överkast och mycket mer. Med lång erfarenhet och stor noggrannhet kan vi skapa det du behöver till ditt hem. Kontakta oss gärna för en offert.


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan