Tyger / Barntyger

Barntyger till barnrummet

Barntyger

Våra barntyger har hög kvalité och snygg design. Vi letar ständigt upp det som är unikt för barnrummen. Att använda textil i barnrum är ett relativt enkelt sätt att förändra ett rum. Genom att sy några kuddar eller en gardin blir rummet personligt. Hos oss handlar du barntyger på metervara till både gardiner och möbler. Önskar du sömnad så erbjuder vi det i egen syateljé. Kontakta oss gärna för en offert.

Sortering:
Artiklar per sida:
Romo Kemble Celadon Tyg
Tyg
740 kr
Romo Kemble Mushroom Tyg
Tyg
740 kr
Sanderson Bambi Tyg
Tyg
1 520 kr
Romo Kemble Indigo Tyg
Tyg
740 kr
Sanderson Dumbo Tyg
Tyg
1 520 kr
Sanderson Winnie the Pooh Tyg
Tyg
1 520 kr
Sanderson Mickey Stripe Tyg
Tyg
1 520 kr
Sanderson Donald Nautical Tyg
Tyg
1 520 kr
Sanderson 101 Dalmatians Tyg
Tyg
1 520 kr
Sanderson 101 Dalmatians Tyg
Tyg
1 520 kr

 

Inred barnrum med härliga barntyger 

Att använda sig av textilier i barnrum är ljuddämpande, vilket ofta ses som en fördel när det är lek på gång. Det kan också vara skönt att få det helt mörkt i rummet när det är dags att sova och då rekommenderar vi att fodra med mörkläggande tyg. Gällande mönster är barntyger ofta prydda med djurmotiv eller motiv från kända sagor, men det är också fint med randiga, blommiga och prickiga tyger. Du behöver inte heller hålla dig till ett tyg och mönster. Det är ju just det som är det roliga med barnrum, man kan mixa och matcha utan att det blir för mycket. Det är ofta mixen av olika som ger karaktär i barnrum. Vi har ett stort utbud av barntyger på metervara och vi kan nästan garantera dig att du hittar ditt favorittyg här hos oss. Är du ute efter tyger med klassiska sagomotiv till barnrummet? Kolla in kollektionen Disney Home X Sanderson Wallpapers - en samling tyger med motiv från Bambi, Snövit och de sju dvärgarna, Alice i Underlandet, Nalle Puh, Peter Pan, Musse Pigg, Kalle Anka, med fler.

 

Sömnad i vår egen syateljé 

Vår syateljé syr upp barnens gardiner, hissgardiner, dynor, kuddar, sängkappor, överkast och mycket mer.
Med lång erfarenhet och stor noggrannhet kan vi skapa det du behöver till ditt hem. Kontakta oss gärna för en offert.

 

Varumärken med barntyger

Barntyger på metervara från varumärken som bland annat AstridGP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, House of Hackney, Liberty, Manuel Canovas, Helene Blanche, Mulberry, Nina Campbell, Charles Burger, Josef Frank, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Villa Nova, William Morris med flera. En del av vårt utbud av barntyger på metervara hittar du här i vår webshop men alla barntyger har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter något tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

Engelska Tapetmagasinet och barntyger

Handla barntyger, tapeter, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur mycket tyg som går åt så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan