Stäng
Tyger / Barntyger

Barntyger till barnrummet

Barntyger

Våra barntyger har hög kvalité och snygg design. Vi letar ständigt upp det som är lite unikt för barnrummen. Att använda tyg i barnrum är ett relativt enkelt sätt att förändra ett rum. Genom att sy några kuddar eller en gardin blir rummet både personligt och barnsligt på samma gång. Hos oss handlar du tyger till gardiner och möbler med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt. 

Sortering:
1 2 3 Nästa »

 

Inred barnrum med tapeter och barntyger

Att använda sig av textilier i barnrum är även ljuddämpande, vilket ofta ses som en fördel när det är lek på gång. Det kan också vara skönt att få det helt mörkt i rummet när det är dags att sova och då rekommenderar vi att fodra med mörkläggande tyg. Gällande mönster är det ofta djurmotiv, eller från kända sagor men ofta är det också fint med randiga, blommiga och prickiga tyger. Det är ofta mixen av olika som ger karaktär i just barnrum.

 

Sömnad av gardiner

Vill du ha hjälp att sy har vi även en egen syateljé som syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. I vår butik säljer vi även rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintoffsar och gardinstänger.

 

Våra favoriter och varumärken

Barntyger från Jane Churchill, Sandberg och Sanderson är klassiker och de senaste åren har även Manuel Canovas blivit populärt till barnrum när man inte vill ha det så barnsligt men ändå med en glimt i ögat. En del av vårt utbud hittar du här i vår webshop men alla barntyger har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter något tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Manuel Canovas , Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Thibaut, Villa Nova, William Morris med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur mycket tyg som går åt så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan