Tyger / Sammetstyg

Sammetstyg

Sammetstyg

Sammetstyger är populärt både till gardiner, kuddar och möbler. Tyg i sammet har fantastisk lyster och kvalité. Hos oss handlar du sammetstyger på metervara till gardiner och möbler med snabb leverans och mängdrabatt online. Önskar du sömnad så erbjuder vi det i egen syateljé. Kontakta oss gärna för en offert.

 
Sortering:
Artiklar per sida:
Liberty Ottoman Spot Tyg
Tyg
2 425 kr
William Morris & Co Fruit Velvet Tyg -20%

Sammetstyger skapar en lyxig inredning

Sammetstyger har en fantastisk kvalitet och lyster som snabbt och enkelt skapar en lyxig känsla i din inredning. Sammet är ett vävt tyg som tillverkas av bomull, silke eller syntet. Tack vare en tät, kort lugg blir tyget lent och mjukt samtidigt som det är hållbart, kraftigt och slitstarkt. Materialet har använts i eleganta rum under århundranden och troligtvis vävdes sammet redan på 1200-talet i Italien. Hos hittar du allt från enfärgad sammet till stormönstrade kaxiga tyger.

 

Velour - ett sammetsliknande tyg

Velour, eller plysch, är ett stickat tyg som liknar sammet. Hos oss hittar du velourtyg som bland annat tyget Trentino från Designers Guild. Velour har god elasticitet, är mjukt och skapar snabbt trivsamhet med en lyxig känsla i hemmet. 

 

Sömnad i vår egen syateljé

Vår syateljé syr upp sammetsgardiner, dynor, sammetskuddar eller annat i sammet. Med lång erfarenhet och stor noggrannhet kan vi skapa det du behöver till ditt hem. Kontakta oss för en offert.

 

Sammetstyger från välkända varumärken

Det finns många sammetstyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. Letar du efter ett sammetstyg men inte hittar rätt så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig gärna. I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som AstridGP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, House of Hackney, Liberty, Lewis & Wood, Ian Mankin, Manuel Canovas, Helene Blanche, Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Charles Burger, Josef Frank, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Villa Nova, William Morris med flera.


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan