Tyger / Linnetyger

Linnetyger

Linnetyger

Linnetyger är populärt både till gardiner, kuddar och möbler. Här hittar du linnetyger på metervara i 100% linne eller tyger som är uppblandade med linne. Önskar du sömnad så erbjuder vi det i egen syateljé. Kontakta oss gärna för en offert.

Sortering:
Artiklar per sida:
1 2 ... 27 

Linnetyger på metervara

Handla dina linnetyger på metervara hos Engelska Tapetmagasinet. Hos oss kan du få även hjälp att sy upp gardiner, kuddar, dynor och annan hemtextil av våra sömmerskor. Handla enfärgade eller stormönstrade linnetyger på metervara. Vi erbjuder en mängd kvaliteter från 100% linne till olika varianter av uppblandade textilier. Linne är ett populärt material för gardiner, dukar och möbler. Våra linnetyger är av olika slitstyrka (Martindale) för att kunna erbjuda dig rätt tyg oavsett vad du ska sy upp eller klä om. Kontakta oss om du behöver råd kring vad du ska välja för tyg till ditt ändamål så hjälper vid dig hitta det rätta tyget för dig. Vi har både luftiga, neutrala vita och beige linnetyger och färgglada linnetyger med vackra mönster med blommor, ränder och rutor.

 

 

Sömnad i vår egen syateljé 

Vår syateljé syr upp linnegardiner, hissgardiner, dynor, kuddar, sängkappor, överkast och mycket mer.
Med lång erfarenhet och stor noggrannhet kan vi skapa det du behöver till ditt hem. Kontakta oss gärna för en offert.

 

 

Kontakta oss gärna om linnetyger

Det finns många linnetyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.
Letar du efter ett linnetyg men inte hittar rätt tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig gärna.

 

 

Varumärken med linnetyger

Vi har ett fantastiskt utbud av linnetyger för både privat och offentlig miljö. I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som AstridGP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, House of Hackney, Liberty, Lewis & Wood, Ian Mankin, Manuel Canovas, Helene Blanche, Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Charles Burger, Josef Frank, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Villa Nova, William Morris med flera.


Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Smidig betalning

Swish, kort, faktura, delbetalning eller välj att betala senare.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan