Stäng
Tapeter / Sammetstapeter

Sammetstapeter

Sammetstapeter

Här handlar du sammetstapeter, eller flocktapeter, som de egentligen kallas. Dessa tapeter ger en otrolig karaktär till ett rum och det finns de mer sobra färgställningarna men också färgstarka där kontrasterna skapar mer uttryck i mönstren. I webshopen har vi ett urval men i butiken har vi ännu mer. Hos oss handlar du alltid med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt online. 

 

Tapeter med sammet för lyxig känsla

Genom att använda tapeter i sammet, som också kallas flocktapeter, får man enkelt en ombonad och lyxig känsla. Det är ett bra sätt att skapa hotellkänsla och beroende på stilen kan det bli både sobert eller iögonfallande. Vi har vackra sammetstapeter i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. Letar du efter någon tapet du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

Våra varumärken och favoriter

Sammet är klassiskt på tapeter och några av våra favoriter kommer ifrån Ralph Lauren och Christian Lacroix. Vi är väldigt stolta över att erbjuda dig som kund ett enormt utbud av tapeter från märken som Andrew Martin, Anna French, Baker, Cole & Son, Colefax & Fowler, Duro, David Hicks, Designers Guild, Eco, Emma von Brömssen, Elitis, Farrow & Ball, Ferm Living, Fornasetti, Hanna Werning, Hibou, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Josef Frank, Liberty, Majvillan, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mr Perswall, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan