Tapeter / Bårder

Bårder
till din tapet

Bårder

Lyft utseendet på väggen med en dekorativ bård. I vårt sortiment hittar du tapetbårder i både moderna och gammaldags stilar från varumärken som Lim & Handtryck, House of Hackney och Långelid / von Brömssen. En sann klassiker är bården Promenade av Fornasetti. Du handlar alltid bårder med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt online. 

Sortering:
Artiklar per sida:
Duro Värmlands Säby Bård
Bård
580 kr
Duro Eleonora bård Bård
Bård
580 kr
Duro Akantus Bård
Bård
580 kr
Little Greene Thames Border Bård
Bård
2 585 kr
Cole & Son Library Frieze Bård
Bård
2 555 kr
Duro Värmlands Säby Bård
Bård
580 kr
Duro Eleonora bård Bård
Bård
580 kr
Duro Råcksta Bård
Bård
580 kr
Duro Åkersta Bård
Bård
580 kr
Cole & Son Ardmore Border Bård
Bård
840 kr
Duro Akantus Bård
Bård
580 kr
Cole & Son Library Frieze Bård
Bård
2 555 kr
Cole & Son Fez Border Bård
Bård
3 250 kr
Little Greene Thames Border Bård
Bård
2 585 kr
Cole & Son Zulu Border Bård
Bård
2 125 kr
Duro Åkersta Bård
Bård
580 kr
Duro Råcksta Bård
Bård
580 kr

 

Bårder att sätta på tapet eller målad vägg

Bårder sätts högst upp på en vägg, längs lister eller i mitten för att dela upp en tapet och skapa effekt på olika sätt. Bårder har varit populärt i omgångar under åren, vi ser dels gammaldags bårder från 1700-tal, 1800-tal och tidigt 1900-tal. Bården fick även ett rejält uppsving på 90-talet då de ofta användes för att dela upp två olika tapeter horisontellt längs väggen. Vanligt var då att man kombinerade en småmönstrad och en stormönstrad tapet med en bård i samma färgskala. Idag används bårder ofta för att återskapa äldre miljöer men vi ser också att inredningsdesigners världen över experimenterar på olika sätt med det något bortglömda tapetformatet. Utbudet av bårder är inte enormt idag men mycket finns i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. Letar du efter någon bård du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

 

Handla tapetbårder från välkända varumärken

Det finns några varumärken som har en del bårder och det är bland annat Fornasetti, Boråstapeter, Långelid / von Brömssen, House of Hackney, Midbec och de mer historiska mönstren från Duro och Lim & Handtryck. Vi har ännu fler bårder i butiken och för den kreativa kan man alltid använda en del av en vanlig tapet och klippa till som en bård.

 

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan