Tapeter / Industri

Tapeter som passar industristilen

Industri

Här handlar du industritapeter med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt online. Genom att föreställa råa ytor ges känslan av industri. Det finns både tegeltapeter, trätapeter, tapeter med kompasser, verktyg, eller de som ser ut som stål och ger en 3D-effekt. 

 

Sortering:
Artiklar per sida:
Rebel Walls Flounce Tapet
Tapet
380 kr
Sian Zeng Winter Snowdrift Tapet
Tapet
4 725 kr
Sandberg Rost, Gold Tapet
Tapet
833 kr
Sandberg Rost, Sandstone Tapet
Tapet
833 kr
Pierre Frey Ciele Reve Tapet
Tapet
1 560 kr
Pierre Frey Ciele Reve Tapet
Tapet
1 560 kr
Pierre Frey Ciele Reve Tapet
Tapet
1 560 kr
Studio Ditte Scrapwood Green Tapet
Tapet
2 235 kr
Studio Ditte Scrapwood white Tapet
Tapet
2 235 kr
Elitis Legend, Cavalier seul Tapet
Tapet
3 075 kr

 

Moderna tapeter med industrikänsla

Att använda sig av tapeter är ett enkelt sätt att sätta en karaktär eller en stämning i ett rum. Idag är utbudet stort av tapeter som följer just industritrenden. En del tapeter är rena imitationer, en del är fototapeter och några av de bästa är vackert målade men ser ändå verkliga ut. En del av vårt utbud av industritapeter hittar du här i vår webshop men alla tapeter har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter någon industritapet du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

 

Varumärken med industrimönster

En av våra favoriter som passar just industristil är tapeterna från Osborne & Little, Andrew Martin och NLXL som alla gör spännande och nyskapande tapeter. I vårt tapetsortiment hittar du bland annat varumärken som Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, House of Hackney, Jane Churchill, Liberty, Mark Alexander, Manuel Canovas, Mr Perswall fototapeter, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Thibaut, Villa Nova, Black Edition, William Morris med flera.

 

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla industrimönstrade tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur många meter tyg du behöver så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan