Stäng
Tapeter / Blommor & blad

Blommiga tapeter

Blommor & blad

Välj bland historiska blommönster, blommiga tapeter med retrokänsla eller klassiska tapeter med blommor och blad. Blommigt passar både till sommarhuset, barnrummet och hemmets andra rum. Hos oss hittar du ett av Sveriges största utbud av blommiga tapeter. Du handlar alltid tapeter med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt online.

Sortering:
Artiklar per sida:
William Morris & Co Pimpernel -30%
William Morris & Co Willow Bough -30%
William Morris & Co Golden Lily -30%
Cole & Son Camellia
Tapet
1 720 kr
Josef Frank Aurora
Tapet
1 200 kr
Sandberg Belinda -25%
Tapet
198 kr
Svenskt Tenn Klöverblad
Tapet
1 200 kr
William Morris & Co Fruit -30%
Tapet
1 281 kr
Sandberg Pine -25%
Tapet
783 kr
Boråstapeter Dahlia garden -30%
Sandberg Faded Passion -25%
Tapet
258 kr
Boråstapeter Blomsterhav -30%
Tapet
699 kr
Boråstapeter Nocturne -30%
Tapet
314 kr
Sandberg Raphael -25%
Tapet
896 kr
Boråstapeter Hazel -30%
Tapet
629 kr
Sandberg Belinda -25%
Tapet
198 kr
William Morris & Co Leicester -25%
Boråstapeter My Secret Garden -30%
Sandberg Karolina -25%
Tapet
783 kr
William Morris & Co The Brook -25%
Boråstapeter Sommar, digital -30%
Boråstapeter Rosenvinge -30%
Tapet
629 kr
Boråstapeter Thistle -30%
Tapet
419 kr
Sandberg Till Karin Spring Green -25%
Boråstapeter Ingrid Marie -30%
Sandberg Rosenholm -25%
Tapet
896 kr
Boråstapeter My Secret Garden -30%
Boråstapeter Midsummer Eve -30%
Sandberg Karin -25%
Tapet
783 kr
Boråstapeter Berså -30%
Tapet
629 kr
1 2 ... 103 

Tapeter med blommor, blad, träd och palmer

Tapeter med blommor och blad är en klassiker i tapetvärlden. Ända sedan man började trycka tapeter har mönstren varit inspirerade av naturen, med blommor, blad, grenar och träd bland motiven. Idag finns det ett stort utbud av blommiga tapeter i olika stilar, allt från klassisk chinoiserie och gustaviansk stil till retro och mer moderna mönster. Oavsett om du är ute efter en romantisk tapet med rosor, en blommig retrotapet eller en färgglad tapet med en hel äng full av blommor så hittar du det hos oss. Blommiga tapeter kommer i alla olika färgställningar. Det finns varianter för dig som vill ha en enkel och mer klassisk tapet och till dig som vill att tapeten ska ge ett storslaget och livfullt intryck till rummet. Även tapeter med träd och blad är otroligt populära. Vi har tapeter med enkla trädmönster och tapeter som illustrerar en hel levande skog. Palmblad och bananträd är även det mönster som går igen och är mycket populära i vår tapethandel online. Blommor som ofta illustreras på tapeter är bland annat kamelior, rosor, magnolia, näckrosor, solrosor, dahlior, liljor och prästkragar. Klassiskt småblommigt, trellismönster, storslaget storblommigt eller hela skogspartier – i vårt sortiment av blommiga tapeter finns mycket att upptäcka. Några av våra mest populära tapeter med blommor och blad är Pimpernel från William Morris, Artemis från House of Hackney, Camellia från Cole & Son och Klöverblad av Josef Frank för Svenskt Tenn.

 

 

Blommiga tapeter från välkända varumärken

Vi har ett brett utbud av tapeter med blommor och blad från populära varumärken som bland annat: Anna FrenchBoråstapeter, Cole & SonColefax & Fowler, Designers GuildDuroEngblad & CoElitisLångelid / von BrömssenFarrow & BallFornasettiHanna WerningHouse of HackneyJane ChurchillJosef Frank, Laura Ashley, Lim & HandtryckLibertyLittle GreeneMajvillanManuel CanovasMidbecMissPrintMulberryNobilisOracOsborne & LittlePierre FreyPipRalph LaurenSandbergSandersonSvenskt TennThibautWilliam MorrisZoffany mfl.

 

 

Sverige största tapetbutik på nätet

Förutom blommiga tapeter hittar du även tusentals andra stilar och mönster hos Engelska Tapetmagasinet. Vi har också ett stort sortiment av tyger, färg och inredningsdetaljer. Vi har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Smidig betalning

Betala med swish, kort, faktura eller delbetalning.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan