Varumärken / Colefax & Fowler

Colefax and Fowler tapeter och tyger

Colefax & Fowler

Colefax and Fowler är nästan synonymt med engelska sommarhus. Designhuset är känt för sin lantliga stil med romantisk elegans där tapeter och tyger går i samma stil. Några av deras mest populära mönster är Jardine och Snow Tree. Hos oss hittar du ett komplett sortiment från Colefax and Fowler med snabb leverans och fri frakt på tapeter online. 

Filtrera nedan eller byt varumärke
Colefax & Fowler
Sortering:
Artiklar per sida:
Colefax & Fowler Jardine Tyg
Tyg
1 765 kr
Colefax & Fowler Snow Tree Tapet
Tapet
1 415 kr
Colefax & Fowler Jardine Tapet
Tapet
2 575 kr
Colefax & Fowler Snow Tree Tapet
Tapet
1 415 kr
Colefax & Fowler Chantilly Tapet
Tapet
1 415 kr
Colefax & Fowler Darcy Tapet
Tapet
1 415 kr
Colefax & Fowler Jardine Tyg
Tyg
1 765 kr
Colefax & Fowler Jardine Tyg
Tyg
1 765 kr
Colefax & Fowler Marchwood Tapet
Tapet
1 415 kr
Colefax & Fowler Snow Tree Tapet
Tapet
1 415 kr
Colefax & Fowler Jardine Tyg
Tyg
1 765 kr
Colefax & Fowler Snow Tree Tapet
Tapet
1 415 kr

 

Klassiska, lantliga och blommiga tapeter och tyger från Colefax and Fowler

Colefax and Fowler startade redan på 1930-talet som ett samarbete mellan John Fowler och den adliga designern Lady Sibyl Colefax. Colefax and Fowler är den äldsta etablerade inredningsbyrån i Storbritannien och är än idag välrenommerad och näst intill synonym med brittisk herrgårdsstil. Colefax and Fowler erbjuder klassiska, engelska tapeter som är perfekta för sommarstugan eller det klassiska hemmet. Vi har även alla tyger från Colefax and Fowler som passar bra för både gardiner, kuddar, möbler med mer. Kvalitet och historiens vingslag har satt en tydlig prägel på Colefax and Fowlers design - allt för att skapa en fantastisk hemmiljö att trivas i under en lång tid. I vår butik i centrala Göteborg har vi alla tapeter och tyger. Är det någonting specifikt du saknar i vår webshop, så är du varmt välkommen att höra av dig så hjälper vi dig vidare.

 

Handla tapet och tyg från Colefax and Fowler hos Engelska Tapetmagasinet

Med Sveriges största sortiment av tapeter hoppas vi att du vill börja inreda ditt hem med oss. Engelskatapetmagasinet.se har ett brett sortiment av tapeter av hög kvalité och i alla prisklasser. Vad du än är ute efter så hittar du det hos oss. Du hittar tusentals tapeter och tyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.  Unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 

 

Våra varumärken

Hos oss hittar du tapeter och tyger från varumärken som tex: Andrew Martin, Anna French, AstridBoråstapeter, Charles Burger, Cole & SonDavid Hicks, Designers Guild, Duro, Engblad & Co, Långelid / von Brömssen, Farrow & Ball, Fornasetti, Hanna Werning, House of Hackney, Intrade, Jane Churchill, Josef Frank, Lim & Handtryck, Liberty, Little Greene, Majvillan, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mulberry, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany mfl.

 


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan