Stäng
Tapeter / Medaljonger

Klassiska
medaljongtapeter

Beroende på stilen på medaljongtapeten passar det i både torp eller slott. De lite pampigare mönstren gör sig bra med lite högre takhöjd och känsla av salong medan de lite mindre kanske passar bättre i sommarstugan, eller på landet. Hos oss handlar du medaljongtapeter med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt. 

Medaljonger

Sortering:
Engblad & Co (fd Eco) 7027
KAMPANJ
Lim & Handtryck Nilsagården
Tapet
2 040 kr
Midbec Ludvig
Tapet
660 kr
Sandberg Siri
Tapet
1 060 kr
Midbec Henry
Tapet
660 kr
Designers Guild Kashgar
Tapet
975 kr
Sandberg Hildasro
Tapet
960 kr
Little Greene Pall Mall
Tapet
1 420 kr
Midbec Ludvig
Tapet
660 kr
Engblad & Co (fd Eco) 7026
KAMPANJ
Engblad & Co (fd Eco) 7025
KAMPANJ
Barneby Gates Deer Damask
Tapet
1 250 kr
Black Edition Maroque Malva
Tapet
3 775 kr
Little Greene Cranford
Tapet
1 195 kr
Designers Guild Kashgar
Tapet
975 kr
Midbec Ludvig
Tapet
660 kr
Little Greene Cranford
Tapet
1 195 kr
Barneby Gates Deer Damask
Tapet
1 250 kr
Designers Guild Kashgar
Tapet
975 kr
Designers Guild Kashgar
Tapet
975 kr
Sandberg Siri
Tapet
1 060 kr
Designers Guild Damasco
Tapet
1 225 kr
Boråstapeter Helena
Tapet
449 kr
1 2 3 ... 16 Nästa »

Klassiska medaljongtapeter

 

Tapeter med medaljongmönster

Beroende på stilen på medaljongen passar det i både koja eller slott. De lite pampigare mönstren gör sig bra med lite högre takhöjd och känsla av salong medan de lite mindre kanske passar bättre i sommarstugan, eller på landet. Det finns en hel del medaljongtapeter i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. Letar du efter någon tapet du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

Våra varumärken och favoriter

Medaljonger är ett klassiskt tapetmönster som det alltid finns en hel del av. En del med sammet, en del med skimmer, och med klassiskt svensk känsla från sent 1800-tal. Några av våra favoriter är från Zoffany och Little Greene. Mängder av fina från Osborne & Little, Designers Guild, Boråstapeter, Ralph Lauren med flera. Tapeter som passar både vardagsrum, matsal, hall eller det finare sovrummet.Vi är väldigt stolta över att erbjuda dig som kund ett enormt utbud av tapeter från märken som Andrew Martin, Anna French, Baker, Cole & Son, Colefax & Fowler, Duro, David Hicks, Designers Guild, Eco, Emma von Brömssen, Elitis, Farrow & Ball, Ferm Living, Fornasetti, Hanna Werning, Hibou, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Josef Frank, Liberty, Majvillan, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mr Perswall, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Sanderson, Thibaut, William Morris med flera.

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan