Våra tjänster / Projekt / Gardiner till kontor och mötesrum i Göteborg

Gardiner till kontor och mötesrum i Göteborg

Vi fick det roliga uppdraget att inreda Jool Groups kontor med gardiner. Detta fantastiskt vackra kontor med höga fönster, djupa fönsterbräden och en bedårande utsikt har nu stilfulla wavegardiner upphängda på diskreta skenor. Att använda sig av gardiner på kontor gör det inte bara vackrare, utan fungerar även ljuddämpande. Tillsammans med mattor och andra textilier skapar det en behaglig miljö att vistas i. Resultatet hos Jool Group är en elegant och professionell miljö där man mer än gärna vill slå sig ner. Vi har sytt och monterat allt så att de, i sin tur, kunnat fokusera på det de är bäst på. 

 

Foto: Jonas Lundberg

 

Kontor gardiner montering inredare Göteborg
Skräddarsydda gardiner är estetiskt tilltalande men fungerar även som ljuddämpare. De kan också med fördel användas som draperi för att dela av olika ytor eller mötesrum. På detta kontor har en del rum fått lite tyngre sammetsgardiner medan andra skirare gardiner för att låta ljuset skina in genom de vackra fönstren.
Gardiner till kontor Göteborg
Sammetsgardiner på hotellskena till kontor
Ljuddämpande gardiner till kontor Göteborg
En sober färgskala på väggar och lister kombineras med naturfärgade textilier. Tillsammans skapar det en harmonisk helhet. Att välja en tålig färg som klarar av slitage är ett måste, och våra inredare använder färg från både Little Greene och Farrow & Ball. 
Färg till kontor och arbetsplats
Måttbeställda mattor till kontor
Mattor är ett bra sätt att dämpa ljud som lätt kan uppstå på kontor, men också för att få det att kännas hemtrevligt och välkomnande. Mattor måste dessutom vara tåliga för allt det slitage som blir på ett kontor. Genom att välja rätt bland materialen sisal, ull och viskos så håller mattan år efter år.

Kontakta våra inredare

Engelska Tapetmagasinet erbjuder inredningstjänster för privata hem och offentliga miljöer. Bland våra kunder hittar du privatpersoner, kontor, restauranger och hotell. Våra inredare Josefine och Catarina utgår från vår butik och inredningsateljé på Västra Hamngatan 18 i Göteborg, men arbetar över hela Sverige. Beroende på ditt behov kan vi göra ett hembesök, ta ett första möte i vår inredningsateljé i Göteborg eller helt digitalt. Oavsett om du behöver inredningshjälp hemma eller vill skapa en trivsam miljö för dina hotellgäster, så hjälper vi dig från idé till montering. Kontakta någon av våra inredare direkt för ett förutsättningslöst möte.

 

 

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57

 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan