Våra tjänster / Projekt / Gardiner till sekelskifteslägenhet

Gardiner till sekelskifteslägenhet

Med hjälp av gardiner blev denna vackra lägenhet ännu finare. Här har vi valt att jobba med tunna gardinlängder i naturliga material. Vi har använt oss av en naturlig färgskala för att harmoniera med resten av den trendiga inredningen. Smidesstängerna, tillsammans med längden på gardinerna skapar en harmonisk helhet.

 

Foto: Jonas Lundberg

 

Trendiga ljusa gardiner i sekelskifteslägenhet
Grå linnegardiner sekelskifteslägenhet Göteborg
Detta stilfulla hem är fullt av exklusiva materialval. Genom att tolka inredningen i lägenheten var det ett enkelt val att bygga vidare på naturliga material även i gardiner. Allt i en vacker och dämpad färgskala som ger en harmonisk helhet. 
Vita gardiner i matsal och kök
Vita gardiner i golvet
Linnegardiner i inredd lägenhet

Kontakta våra inredare

Engelska Tapetmagasinet erbjuder inredningstjänster för privata hem och offentliga miljöer. Bland våra kunder hittar du privatpersoner, kontor, restauranger och hotell. Våra inredare Josefine och Catarina utgår från vår butik och inredningsateljé på Västra Hamngatan 18 i Göteborg, men arbetar över hela Sverige. Beroende på ditt behov kan vi göra ett hembesök, ta ett första möte i vår inredningsateljé i Göteborg eller helt digitalt. Oavsett om du behöver inredningshjälp hemma eller vill skapa en trivsam miljö för dina hotellgäster, så hjälper vi dig från idé till montering. Kontakta någon av våra inredare direkt för ett förutsättningslöst möte.

 

 

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57

 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan