Lamellgardiner till höga fönster

Lamellgardiner är perfekt till stora fönsterpartier eller höga fönster. Hos oss hittar du skräddarsydda lammellgardiner till dina fönster - både för privatpersoner och kontor. Lamellgardiner är mycket populära idag på grund av sin design och funktionalitet. De är enkla att anpassa efter smak och behov och fungerar både som solskydd, mörkläggande och ljudabsorberade för förbättrad akustik, självklart går de även att automatisera för det smarta hemmet. Olika rum har olika behov och vi guidar dig till rätt produkt. I vår butik får du råd, prisförslag och all information om våra produkter från Luxaflex och Riviera. 

 

Vi måttanpassar och monterar lamellgardiner

Vi har ett brett sortiment av lamellgardiner med olika färger och funktion. Vi sköter allt från måttagning till montering på plats. Allt måttbeställs precis efter dina önskemål. Kontakta oss för en offert eller för att boka ett möte. 

 

 

"En kombination av enkel elegans och funktion gör lamellgardiner optimala för stora fönster och uterum."

 

FLEXIBEL LÖSNING

De justerbara lamellgardinerna är mycket flexibla som avskärmare där du kan reglera både ljusinsläpp och avskildhet.  Vanliga och mörkläggande lamellgardiner kan både vinklas och flyttas - du styr själv vilket ljusinsläpp eller vilken insyn du vill ha. 

 

STORA FÖNSTER

Lamellgardiner kan tillverkas i mycket stora storlekar och ger en enkel och stilren lösning som täcker hela fönsterpartiet. Om lamellgardinen ska täcka ett mycket stort fönster, rekommenderar vi att du väljer motordrivet. Det gör det enkelt och bekvämt att styra från soffan eller skrivbordet.

 

UDDA FÖNSTERFORMER

Vår dröm om ljusa och luftiga hem gör att många moderna och nybyggda hus ofta har höga och sneda fönster. Lamellgardiner fungerar lika bra i panorama, skråfönster (med snedställd överkarm), bågformade fönster och en stor fördel med just lamellgardiner är att de kan vinklas för att styra ljusinsläppet. 

 

LJUDDÄMPA RUM

Till kontor eller större öppna miljöer kan ljudet ofta bli ett problem. Dålig akustik tröttar ut sinnet och ger huvudvärk. Med ljudabsorberande väv till lamellerna så kan ljudet absorberas upp till 60%.  

 

INSYNSKYDDA MED LAMELLER

Det är enkelt att avskärma nyfikna blickar från förbipasserande, tack vare de flexibla lamellerna som är enkla att justera. De är också perfeka för höga fönster där det är svårt att komma åt annars.

 

"Med ljudabsorberande väv förbättras akustiken avsevärt och kan absorbera hela 60% av ljudet.".

LAMELLGARDINER TILL DET SMARTA HEMMET

Du kan nu enkelt styra lamellgardinerna med en fjärrkontroll och en motor. Vill du även kunna ställa in den olika på dygnets olika timmar så finns det det även en app där du kan styra dina gardiner från en helt annan plats. Moderna lamellgardiner passar perfekt till kontor och går att styra upp och ner enligt ett tidschema om så önskas.

 

Luftigt och modernt med lamellgardiner

Lamellgardiner är ett modernt alternativ som insynsskydd, solskydd och ljuddämpning för både hem och kontor. Genom att vinkla lamellerna kan du anpassa insyn och ljusinsläpp helt efter ditt behov.

 

Måttbeställ lamellgardiner

Det finns många möjligheter att anpassa lamellgardiner efter just dina behov. Med rätt färg, mönster och stil blir lamellgardinerna en vacker del av inredningen i såväl hem som på kontor och i offentlig miljö. 

 

LAMELLGARDINER FRÅN RIVIERA OCH LUXAFLEX

Hos oss kan du beställa skräddarsydda lamellgardiner för varje fönster och stil från välkända och högkvalitativa varumärken som Riviera och Luxaflex.

Vi hjälper dig!

Oavsett ditt behov så hittar vi en lösning som passar dig. Vi sköter allt från att ta fram förslag på flexibla lamellgardiner, måttagning och montering. Vi levererar till privata hem, kontor och hotell. Välkommen in i butiken, kontakta oss, eller boka besök av inredare här.

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

Inredare Josefine - Engelska Tapetmagasinet

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan