Vårt sortiment / Solskydd för dina fönster

Solskydd till dina fönster

Hos oss hittar du måttanpassade solskydd till dina fönster - både till privatpersoner och kontor. I vår butik får du råd, prisförslag och all information om våra produkter från Luxaflex och Riviera. Olika rum har olika behov och vi guidar dig till rätt produkt. Ska det vara mörkläggande? Avbländande? Fungera som insynskydd? Välj bland rullgardiner, plisségardinner, träpersienner, lamellgardiner eller duettegardiner, panelgardiner mm. Allt kan självklart även automatiseras till ditt smarta hem.

 

Vi måttanpassar och monterar

Vi har ett brett sortiment av olika färger och mönster, och sköter allt från måttagning till montering på plats. Solskydden måttbeställs precis efter dina önskemål. Kontakta oss för en offert eller för att boka ett möte. 

Läs mer om våra olika solskydd

 

 

"Till våra lösningar finns det dessutom en rad extra detaljer som tillför ytterligare en dimension till det klassiska utseendet.

 

Rullgardiner

Rullgardin är en klassiker där du kan välja mellan mönstrade eller enfärgade vävar som antingen dämpa ljuset eller som är helt mörkläggande. Alltifrån dina behov. Rullgardinen kan man enkelt manövrera med en klassisk fjäder, kulkedja eller med motor som kopplas till din telefon – mycket enkelt att installera och hantera.

 

 

Plisségardiner

Plisségardiner ger ett klassisk intryck med sina pressade veck. Den är också diskret genom att den tas minimalt med plats när den dras upp. En plisségardin är mycket flexibel att använda till både små men också stora fönsterpartier eller speciella fönsterformat som rundad, trekantiga, 5- eller 6-kantiga fönster. Det finns också ett stort utbud av olika vävar att välja så du kan hitta något som passar din stil och ditt behov.

 

 

Lamellgardiner

Lamellgardiner är den optimala lösningen för stora fönster och uterum. De är dessutom ett snabbt och praktiskt sätt att reglera ljusinsläpp och avskildhet - allt efter behov.  De skräddarsys efter just dina mått och du välver väv för att passa dina behov.

 

 

Duettegardiner

En duettegardin är en perfekt lösning där energieffektivitet kombineras med ett fulländat uttryck. Gardinen är dessutom ljudabsorberande och har olika styrningsalternativ som ger flexibilitet och frihet. Det finns en mängd olika material, färger och tätheter och kan anpassas till alla storlekar och fönstertyper. Oavsett om ditt fönster är fyrkantigt, runt eller trekantigtekantigt.

 

"Plisségardinens rena och raka linjer med fina veck i kombination med en mängd olika färger gör det till en av våra storsäljare".

Mörkläggande solskydd

Ett sovrum som är mörkt med en behaglig temperatur gör att du sover gott. Våra gardinlösningar från Luxaflex och Riviera finns med mörkläggande vävar som säkerställer att allt ljus stängs ute. Du behöver inte välja mörka gardiner för att vara säker på att det fungerar utan du kan välja mellan en stor mängd färger och mönster med samma funktion. 

 

Mörkläggningsgardiner

Varje specifikt rum har olika behov och vårt breda utbud av mörkläggningsgardiner anpassas för just din plats. För att hitta den bästa lösningen gör vi gärna besök på plats och tar fram förslag som passar dina förutsättningar.

Vi hjälper dig!

Oavsett ditt behov så hittar vi en lösning som passar dig. Vi sköter allt från att ta fram förslag, måttagning och montering. Vi levererar till privata hem, kontor och hotell. Välkommen in i butiken, kontakta oss, eller boka besök av inredare här.

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

Inredare Josefine - Engelska Tapetmagasinet

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57

Invändigt och utvändigt solskydd för dina fönster

Oavsett om du har behov av ett invändigt solskydd för ditt fönster eller en skräddarsydd lösning för trekantiga fönster, takfönster, stora fönsterpartier, runda fönster, små fönster, halvmånefönster eller sneda fönster så hjälper vi dig hitta rätt. Vi erbjuder högkvalitativa lamellgardiner, plisségardiner, duettegardiner, rullgardiner och automatiserade gardiner från Luxaflex och Riviera. Kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig att hitta en anpassad lösning för just ditt hem, uterum eller inglasade balkong. Vi erbjuder även inredningshjälp när det kommer till bland annat solskydd, insynsskydd och mörkläggning för offentlig miljö och kontor.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan