Våra tjänster / Projekt / Tapeter till Hotel Pigalle

Tapeter till Hotel Pigalle

När Hotel Pigalle i Göteborg, slog upp dörrarna för ett par år sedan skapade de unika rum med hjälp av tapeter och färger från oss. Detta personliga och unika boutiquehotell har skapat en egen karaktär och varje hotellrum är en egen upplevelse. Genom inredningen känns det som att man stiger in 20-talets Paris. Utöver tapeter och färger så designar våra inredare även överkast, sängkappor, kuddar, gardiner och fotfiltar - till små och stora hotell. 

 

Inredare till hotellobby och restaurang
En unik blandning av tapeter där varje rum har en egen identitet tillsammans med textilier. Detta är ett sant boutique-hotell och så fort man stiger in känns det som man förflyttas till 20-talets Paris.
Toile de Jouy tapet i vackert hotellrum
Hotellrum med blommig och cool tapet
Varje rum har sin egen historia och genom att använda tapeter och textilier som skapar en tydlig stil, blir varje rum unikt. Tapeter är ett fantastiskt sätt att skapa tydlighet i inredningen och blir därför perfekt för hotellrum.
Unikt inredda hotellrum med tapet från William Morris
Badrum i frank stil med tapet på Hotel Pigalle
Romantiskt hotellrum med tapet som andas fransk elegans. På hotell i Paris är det relativt vanligt med textilier på väggarna (som upplevs som tapet) men i Sverige är vi mer praktiska och sätter hellre tapet. 
Med mönstrade väggar och historiska detaljer skapas en personlig stil. Genom att bryta av väggen med panel på nedre delen, så skapas ett lugnare intryck, och det är dessutom praktiskt för allt slitage som kan uppstå på ett hotell.
Hotellrum inrett med tapeter och textilier

Kontakta våra inredare

Engelska Tapetmagasinet erbjuder inredningstjänster för privata hem och offentliga miljöer. Bland våra kunder hittar du privatpersoner, kontor, restauranger och hotell. Våra inredare Josefine och Catarina utgår från vår butik och inredningsateljé på Västra Hamngatan 18 i Göteborg, men arbetar över hela Sverige. Beroende på ditt behov kan vi göra ett hembesök, ta ett första möte i vår inredningsateljé i Göteborg eller helt digitalt. Oavsett om du behöver inredningshjälp hemma eller vill skapa en trivsam miljö för dina hotellgäster, så hjälper vi dig från idé till montering. Kontakta någon av våra inredare direkt för ett förutsättningslöst möte.

 

 

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57

 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan