Varumärken / Astrid

Astrid tyger

Astrid

Astrid har ett brett sortiment av tyger som passar till olika projekt. Textilierna finns på dubbel bredd vilket gör dom omtyckta till gardiner. Välj bland ulltyger, linnetyger och Trevira CS. Några av de mest populära kollektionerna är Savona, Aruba Mano Morbida, Lorenzo, Chiara och Torno. 

Filtrera nedan eller byt varumärke
Astrid
Sortering:
Artiklar per sida:
Astrid Valle
Tyg
3 035 kr
Astrid Ripasso 8212
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 8518
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 7511
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 6333
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 5862
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 1555
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 2279
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 2929
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 3615
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 3895
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 3966
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 4133
Tyg
1 595 kr
Astrid Ripasso 5161
Tyg
1 595 kr
Astrid Hedda
Tyg
2 125 kr
Astrid Hedda
Tyg
2 125 kr
Astrid Hedda
Tyg
2 125 kr
Astrid Hedda
Tyg
2 125 kr
Astrid Hedda
Tyg
2 125 kr
Astrid Hedda
Tyg
2 125 kr
Astrid Hedda
Tyg
2 125 kr
Astrid Hedda
Tyg
2 125 kr
Astrid Hedda
Tyg
2 125 kr

 

Tyger från Astrid 

Med tyger från Astrid fixar du den trendiga gardinen till vardagsrummet eller hissgardinen till sovrummet. Vackra tyger som synts mycket i media den senaste tiden. Textilier har förmågan att förändra atmosfären i en miljö. Astrid kombinerar skandinavisk estetik med europeisk produktion av högsta kvalitet för att uppnå ett resultat som är samtida, tidlöst och hållbart. Utöver de estetiska egenskaperna som tyger tillför ett utrymme, kräver dagens miljöer att textilier även kan lösa praktiska utmaningar kring bland annat flamsäkerhet, slitstyrka och solavskärmning. Omsorg för miljön är en viktig del av Astrids arbete vilket sträcker sig under alla delar av produktionen - till färdigt tyg. Fokus ligger på att minimera miljöpåverkan i alla led av vår tillverkningsprocess, som i ett flertal fall dessutom överträffar EU:s riktlinjer på området. Med Sveriges största sortiment av designtyger hoppas vi att du vill börja inreda ditt hem med oss på Engelska Tapetmagasinet.

 

Astrids linnetyger för miljön 

Vävda i linne. Linne är ett miljömässigt bra val då det bland annat är slitstarkt och håller länge. Samtliga delar av linplantan kan dessutom användas i tillverkning och är helt biologiskt nedbrytbara. Att odla lin kräver dessutom väldigt lite bevattning.

 

Astrids flamsäkra tyger till inredningsprojekt 

För de tillfällen där projektet (tex restaurang eller hotell) kräver flamsäkra tyger har Astrid flamsäkra polyestertyger, så som Trevira CS. Fibrernas inbyggda flamskydd gör tillsatser överflödiga och tyget har de vävt av Oeko-tex certifierat råmaterial.

 

Engelska Tapetmagasinet har ett brett sortiment av textilier av hög kvalité och i alla prisklasser. Vad du än är ute efter så hittar du det hos oss. Du hittar tusentals tapeter och tyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. Unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 

 

Våra varumärken

I vårt sortiment hittar du tyger och tapeter från varumärken som Andrew Martin, Anna French, Baker, Boråstapeter, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, Duro, Engblad & Co, Långelid / von Brömssen, Farrow & Ball, Fornasetti, Hanna Werning, House of Hackney, Intrade, Jane Churchill, Josef Frank, Lim & Handtryck, Liberty, Little Greene, Majvillan, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mulberry, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan