Stäng
Tyger / Enfärgade

Enfärgade tyger

Enfärgade

Vackra enfärgade gardinlängder kan verkligen förändra ett rum och ger en helhet som är svårt att få utan mycket tyg. Beroende på typen av tyg blir karaktären olika. Hos oss handlar du tyger till gardiner och möbler med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt. 

Sortering:
1 2 3 ... 25 Nästa »

 

Enfärgade gardiner 

Enfärgat behöver inte vara tråkigt. En sammetsgardin kan kännas ombonad och exklusiv och ge en härlig hotellkänsla. Ett tunnare linnetyg i gardinen kan istället ge en sval och lantlig känsla och gardiner i siden med lite glans i ger en elegant känsla. Vilken känsla du än är ute efter så hjälper vi dig hitta rätt efter både stil och budget. Varesig du ska sy gardiner eller klä om en möbel hittar du textilier hos oss.

 

Sömnad av gardiner

När du inte har möjlighet att sy själv hjälper våra duktiga sömmerskor till. Vår egen syateljé syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. I vår butik säljer vi även rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintofsar och gardinstänger.

 

Våra favoriter och varumärken

En hel del vackra och enfärgade tyger i olika kvalitéer finns i kollektioner från Designers Guild, Romo och Manuel Canovas. En del av vårt utbud hittar du här i vår webshop men alla tyger har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter något tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som Andrew Martin, Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Sanderson, Thibaut, Villa Nova, William Morris med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur många meter tyg du behöver så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan