Våra tjänster / Inredare / Inredare offentlig miljö / Inreda restaurang

Inreda restauranger

Inredningen på en restaurang är otroligt viktig när kunderna skapar sina omdömen och känslor gällande upplevelsen. Faktum är att i dagens samhälle är inredningen lika framträdande i deras bedömning som maten är. Inredningen och designen är ansiktet utåt för ditt varumärke och känslan kunderna förknippar med ditt företag kommer till stor del därifrån. Ställen som ger bra känslor går man tillbaka till, om och om igen. Att skapa en intressant och genomtänkt miljö lägger grunden för din varumärkesuppbyggnad och framgång.

Den röda tråden

Den stil du väljer att inreda din restaurang med blir en stor del av upplevelsen, och ska gå hand i hand med den mat som serveras och den känsla du vill ge dina gäster. Helheten ska ge ett harmoniskt intryck och en tydlig identitet. Användandet av tapeter och textilier kan vara ett relativt enkelt sätt att förtydliga restaurangens koncept. Våra inredare har stor erfarenhet och kunskap kring detta och hjälper dig att sätta stilen till din verksamhet. Ibland kanske du har en vision men vet inte hur den ska ta sig uttryck - då hjälper våra inredare till. Vi tar fram idéer till allt från mindre caféer, välkända restauranger, nattklubbar och större kedjor. Behöver du hjälp med logistik och lagerhållning så sköter vi även det. 

Inspireras

Inreda restauranger med textilier, mattor och tapeter
Anlita inredare till restauranger för textilier, mattor och tapeter

Kontakta våra inredare

Vill du ha hjälp att inreda din restaurang? Ta kontakt med en av våra inredare redan idag. Oavsett om du vill ha tips och råd, önskar prisuppgift eller vill boka en konsultation finns våra inredare på plats och kan svara på dina frågor. Vi löser allt från val, sömnad och montering på plats.

 

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

VÅRA VARUMÄRKEN

När vi inreder restauranger arbetar vi med fler välkända varumärken som passar just ditt projekt, och din budget. Ska det vara formellt, avslappnat, hemma-känsla, trendigt eller helt enkelt något helt nytt? Vi tar oss an ditt projekt och förtydligar företagets identitet med hjälp av tapeter, färgsättning och textilier. I vårt sortiment hittar du tyger och tapeter från varumärken som Astrid, Andrew Martin, Anna French, Baker, Boråstapeter, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, Duro, Engblad & Co, Långelid / von Brömssen, Farrow & Ball, Fornasetti, Hanna Werning, House of Hackney, Intrade, Jane Churchill, Josef Frank, Lim & Handtryck, Liberty, Little Greene, Majvillan, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mulberry, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Riviera rullgardiner, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan