Stäng

Vi hjälper dig att inreda din restaurang

Inredningen på en restaurang är otroligt viktigt för hur kunderna skapar sina omdömen och känslor gällande upplevelsen. Faktum är att i dagens samhälle är inredningen lika framträdande i deras bedömning som maten är. Inredningen och designen är ansiktet utåt för ditt varumärke och känslan kunderna förknippar med ditt företag kommer till stor del därifrån. Ställen som ger bra känslor går man tillbaka till, om och om igen. Att skapa en intressant och genomtänkt miljö lägger grunden för din varumärkesuppbyggnad och framgång. 

kontakta en av våra inredare redan idag

 

 

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

Vi hjälper er med helheten

Våra inredare hjälper er med allt kring färgsättning, val av tapeter, tyger, solskydd, mattor och gardintillbehör mm. För att skapa rätt känsla på en restaurang är det viktigt att använda sig av rätt textilier och tapeter. Tapeter är ett smidigt sätt att skapa en tydlig karaktär, och gardiner är inte bara, estetiskt tilltallande, utan har även en praktisk funktio. Gardiner är både ljuddämpande, håller solljuset ute och ger en mer ombonad känsla. För att lyckas med en offentlig miljö är gardiner ett måste. Vi har ett stort utbud av passande tyger till restauranger. Nedan kommer några inspirationsbilder, till inredning av restaurang, i några av stilarna vi jobbat med tidigare. 

Inredningen är en framgångsfaktor för restauranger

Den stil du väljer att inreda din restaurang med, ska gå sida vid sida med menyn och tillsammans skapa ett harmoniskt intryck. Vilka vill du rikta dig mot? Vilken känsla vill du att kunderna ska förknippa med din restaurang? Det är många faktorer att tänka på när man inreder en restaurang. Användandet av tapeter och textilier kan vara ett relativt enkelt sätt att förtydliga restaurangens koncept. Våra inredare har stor erfarenhet och kunskap kring detta och hjälper dig att sätta stilen till din verksamhet. Ibland kanske du bara har en vision men vet inte hur den ska ta sig uttryck - då älskar vi att få vara "detektiver" och ta fram precis rätt känsla till dig. Vi jobbar med kunder i hela landet och i Europa. Vi tar fram idéer till allt från mindre caféer, välkända restauranger, nattklubbar och större kedjor, som även kan behöva hjälp med logistikflöden till tex franchisetagare. Att få jobba med många olika typer av projekt tycker vi är roligt, så hör gärna av dig till oss, så bollar vi olika idéer.

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan