Vårt sortiment / Solskydd för dina fönster / Motoriserade gardiner

Automatiska solskydd

Hos oss hittar du motoriserade solskydd till dina fönster - både till privatpersoner och kontor. I vår butik får du råd, prisförslag och all information om våra produkter från Luxaflex och Riviera. För att vakna på bästa vis så låter du dina automatiska rullgardiner höjas gradvis på morgonen. Vill du att de ska styras efter solens position så går även det. Eftersom du även kan styra med din mobil när du är ute så kan du även få det att se ut som någon är hemma och på så sätt hålla oinbjudna gäster borta. Olika rum har olika behov och vi guidar dig till rätt produkt. Ska det vara mörkläggande? Avbländande? Fungera som insynskydd? Vi hjälper dig!

 

Vi måttanpassar och installerar

Vi har ett brett sortiment av motoriserade solskydd med olika färger och funktion. Vi sköter allt från måttagning till montering på plats. Allt måttbeställs precis efter dina önskemål. Kontakta oss för en offert eller för att boka ett möte. 

 

 

"Kombinera estetik med funktionalitet."
 

 

FÖRENKLA VID STORA FÖNSTER

Smarta solskydd är perfekt för större fönsterpartier eller fönster som är svåra att nå. Att använda sig av motoriserade rullgardiner, plisségardiner eller lameller gör livet mer bekvämt och praktiskt.

 

MODERNISERA DITT HEM

Är det dags att uppgradera ditt hem till automatiska och intelligenta solskydd? Då har du kommit rätt. Med några få klick kan du enkelt styra mörkläggning, ljusinsläpp och insyn. Genom att tidsinställa så kan du anpassa efter din egen dygnsrytm. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att beställa motordrivna rullgardiner, plisségardiner eller lameller som styrs med fjärrkontroll eller en app i telefonen.  

 

MOTORISERA VANLIGA GARDINER

Är du trött på att justera dina vanliga gardiner så kontakta våra inredare eller vår butik så kan vi gå igenom vilka motoriserade skenor och gardinstänger som finns. 

 

SÄKERHETSÅTGÄRD

Lura tjuven och få det att se ut som att du är hemma när du inte är det. Rullgardiner som styrs med en app kan även fungera som en extra säkerhetsåtgärd. Dra upp eller ned dem när du vill, även när du är på semester. Du kan även ställa in så att de gör detta vid bestämda tidpunkter.

 

"Styr dina plisségardiner även när du inte är hemma".

Automatisera kontoret

Smarta solskyddslösningar gör märkbar skillnad på kontoret. Det är både enklare och bekvämare att styra kontorets solskydd genom att ställa in ett tidsschema eller styra med kontoll. Med automatiserade solskyddande eller mörkläggande gardiner kan du slippa irriterande och bländande ljus. Vissa typer av smarta gardiner verkar också ljuddämpande vilket är extra bra för kontor och offentlig miljö.

 

Elektriska och smarta gardiner

Vi har en mängd automatiserade gardinlösningar för ditt smarta hem. Välj mellan lamellgardiner, plisségardiner, rullgardiner och duettegardiner för att hitta den rätta elektriska gardinen för ditt hem och stil. Vi erbjuder också en mängd smarta lösningar för kontor och offentlig miljö. Elektriska gardiner ger nya möjliheter att effektivisera och anpassa vardagen efter just dina behov. Gardinerna styrs enkelt från din smartphone.

 

Automatiska gardiner från Riviera och Luxaflex

Hos oss kan du beställa skräddarsydda, smarta gardiner för varje fönster och stil från välkända och högkvalitativa varumärken som Riviera och Luxaflex.

Vi hjälper dig!

Oavsett ditt behov så hittar vi en lösning som passar dig. Vi sköter allt från att ta fram förslag på automatiska lösningar, måttagning och montering. Vi levererar till privata hem, kontor och hotell. Välkommen in i butiken, kontakta oss, eller boka besök av inredare här.

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

Inredare Josefine - Engelska Tapetmagasinet

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan